Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html
2019. Július 21. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, vallási programok, önbüntetések, áldozati szerep, függőségek oldása, a gyász feldolgozása

Az a családi karma, amit a vérvonalról hordozol magadban, egyszerre lehet Számodra áldás és átok. Még ha nehezen is ismeri be az ember, számtalan olyan esemény történt életébe, ami megmutatta szülei egykori helyzetét.

A családi minták több generációra is visszavezethetők, és ezt adjuk tovább gyermekeinknek is. A vérvonalon tovább öröklődik az a lenyomat, amit családtagjaink elszenvedtek. Sokszor azt sem tudjuk, honnan erednek félelmeink, fájdalmaink.

Lehet, hogy többször érezted már életedben, hogy van egy láthatatlan erő, ami visszahúz... Mintha nem engedné a beteljesülést... Akár a szerelemben, akár a gyógyulásban vagy az anyagi gyarapodásban. Nem kizárt, hogy egy negatív családi minta vagy ősi átok áll a háttérben.

Életed akkor fog működni, ha tudatosan leválsz erről a szenvedésről, és felelősséget vállalsz az életedért. Ha a családot nem kifogásnak, hanem erőforrásnak használod. Ha kitörsz az áldozatszerepből, képes lehetsz bármire!

Érezted már valaha, hogy képtelen vagy megszabadulni bizonyos érzésektől, fájdalmaktól, “problémáktól”? Mintha rabjuk lennél, és irányítanák az életedet. 

Ezek lehetnek bizonyos érzések, mint a harag, félelem, fájdalom, gyötrődés, megalázottság, bánat, vagy akár a megbocsátásra való képtelenség.
Ha sokáig ebben az állapotban maradunk, meggyengülünk energetikailag. Ez különböző függőségekhez, majd egészen súlyos testi tünetekhez, betegségekhez is vezethet. 

Mindenki képes rá, hogy feltárja lelkében a “probléma” gyökerét, szabadon engedje azt, hogy újra önmaga lehessen teljes mértékben. Hogy megakassza ezt a régóta tartó önbüntetést.

Bármikor van jogom és lehetőségem változtatni mindezen. Senki más nem tudja a blokkjaimat oldani, és senki más nem gyógyíthat meg, mint én önmagamat. Minden segítség csupán eszköz, mely előrébb vihet a saját utamon, s talán lehetőséget ad a gyorsabb felismerésre és megértésre.

A testi és lelki fájdalmak ajándékok, mellyel arra ösztökéljük saját magunkat, hogy változtassunk végre.

Ha valaha része voltál vallási közösségnek, ahol Rád erőltettek bizonyos nézeteket, elképzelhető, hogy azóta is blokkolják előre haladásodat. Ha egyszer tényként elfogadtad őket, főként ha félelemben tartottak vele, még mindig ott munkálkodnak Benned. 

Ha megkereszteltek akaratod nélkül, és Rád erőltették mindezt, részese lettél akaratlanul egy mágiának, ami azóta is szenvedésben tarthat. Ideje elengedni mindezt! 

Az oldás egyik legörömtelibb következménye a megértés és elfogadás, melynek következtében előrelépés történik a lelki fejlődés útján.

Nem számít, hány évesek vagyunk, mélyen belül mindannyian tudjuk, hogy nagy dolgokra vagyunk képesek, s talán titokban vágyunk is rá, hogy kapcsolatba kerüljünk valódi lényünkkel és harmóniába hozzuk testünket-lelkünket.


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Augusztus 4. vasárnap 10-14.30-ig: Lélektársi kapcsolatok oldása előző életekben, szívcsakra tisztítása, a szerelem befogadása

Gondolkodtál már azon, miért van, hogy egyes emberek már az első találkozáskor szimpatikusak Számodra és kellemes érzés költözik a szívedbe, amikor meglátod őket? Míg mások ellenszenvet váltanak ki, mielőtt bármit is mondanának? 
Azok az emberek, akikkel a sors összehoz bennünket, nagy valószínűséggel részei voltak már elmúlt életeinknek. 
Sokszor nem értjük emberi kapcsolatainkat. Azok a lelkek újra találkoznak, akik előző életeikben nem oldották meg közös feladataikat. Érzelmeink mindig jelzik, kivel van megoldandó feladatunk. 
Az oldás nem csupán abban segít, hogy fényt deríts rá, 1-1 embertársaddal volt-e múltbéli közös életed, de segít a negatív karma feloldásában, és a kapcsolat megértésében. 
A karma angyalai megnyitják az emlékezés kapuit, melyen besétálva közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és másokhoz. 

Ha megérted a kapcsolat múltját, megváltoztathatod a jövőjét. Segít a megbocsátásban, az elfogadásban. Segít elengedni a félelmidet.

Ez rendkívül fontos, hiszen szívcsakra eltömődik, összezsugorodik, és szennyezetté válik a szeretettől vagy szerelemtől kapcsolatos félelmektől. Minden embernek volt már része fájdalomban a kapcsolatai során. Ez a fájdalom okozza azt, hogy félünk szeretni. Mégis, mivel a szeretet az élet értelme, ezért ez a félelem azt okozza, hogy elveszítjük a kapcsolatot az élet valódi értelmével. Zavarttá válunk és elfelejtjük, hogy milyen az igazi szeretet. Amikor a szeretettől félünk, akkor tulajdonképpen attól félünk, hogy önmagunk legyünk.
Emiatt óvatossá. Annyira félünk attól, hogy megbántanak, manipulálnak bennünket, és rosszul bánnak velünk, vagy kontrollálnak bennünket, hogy elhatároljuk szívünket a szeretet adásának és fogadásának minden élményétől. Sajnos, amikor bezárjuk a szívünket, akkor elzárjuk annak útját is, hogy a szerelem ránk találjon. 

Rajtad múlik, mennyire vagy hajlandó szembenézni a múlt fájdalmaival és félelmeivel, megnyitni magad, hogy végre kiteljesedett szerelemben élhess. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Augusztus 11. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés - a múlt elengedése, plátói kapcsolatok elengedése, halott szeretteink elengedése, a szenvedés elengedése


Ahhoz, hogy az ember megérkezhessen a jelenbe, maga mögött kell tudnia a múltját.
ENGEDD EL! - milyen sokszor hallotad már te is! 
De vajon hogyan kell elengedni? Mit kell tenni ahhoz, hogy ne kísértsen a múlt? 

Az elmúlt időszak tapasztalataiból rájöttem egy nagyon fontos dologra. Az elengedés nem csupán egy döntés kérdése. Ez egy természetes folyamat, ami mindig valaminek a következménye. 

Az egyik a megértés. A megértés nagymértékben megkönnyítheti az elengedést. Azaz, ha tisztába kerülsz azzal, hogy az adott szituáció mit akart tanítani neked. Mi volt a lecke, ami neked szólt.

A másik rendkívül fontos dolog, ami szükséges az elengedéshez, az elfogadás. Ha bízunk abban, hogy életünk nem csupán véletlenek sorozata, hanem egy hatalmas, pontos és precíz terv része, azaz hiszünk az isteni gondviselésben, hogy mindig minden okkal történik és a javunkat szolgálja, akkor az elengedés természetes része lesz életünknek. Hiszen elfogadjuk azt, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik. Aminek távoznia kell, az eltávozik.

El kell engedni a régi fájdalmakat, hogy a helyüket megtölthesd szeretettel. Meg kell szabadulnod a múlt terheitől, ezzel helyet adva az újnak. 

Dolgozni fogunk a régi párkapcsolatok, plátói, be nem teljesedett szerelmek elengedésén. Talán most eszedbe jut a harc, amit magaddal vívtál, hogy ne szeresd őt. Hogy végre el tudd felejteni. Éjszakákon át imádkoztál, és próbáltad kitörölni a szívedből. Annyira fájt! Talán fáj még ma is, csak már mélyen elástad! Meg fogsz könnyebbülni és helyet adsz szívedben a szerelemnek, meglátod! 

Ahhoz, hogy az ember önfeledt, boldog életet éljen, meg kell tanulnia, hogy az elengedés természetes része életünknek. Hogy ezek a szélsőséges helyzetek azt a célt szolgálják, hogy ne ragaszkodjunk! 
El kell engedni eltávozott szeretteinket, a bűntudatot, az áldozatszerepet, a függőségeket, a régi mintákat, félelmeket, fájdalmakat. Így tudunk helyet adni az újnak. 

A lelked meg fog könnyebbülni, felszabadulsz. Észre fogod venni, hogy egyre könnyebben tudod teremteni az életed, mert megtanultad szeretni magad.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Augusztus 18. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására 
Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás?
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást.
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


🔴👉2019. Augusztus 25: Család, fogantatás, magzati korMinden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése