Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html

Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html
2020 januárjától már csak havi 1 hétvégén fogunk oldásokat tartani. 

Januártól várhatóan online oldások is lesznek elérhetők, ennek részleteiért majd figyeljétek az oldalainkat. Ha tudunk ezzel kapcsolatosan bővebb információt adni, megtesszük. 🔴👉2019. November 24. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, vallási programok, önbüntetések, áldozati szerep, függőségek oldása, apa seb-anya seb (megtelt)


Az a családi karma, amit a vérvonalról hordozol magadban, egyszerre lehet Számodra áldás és átok. Még ha nehezen is ismeri be az ember, számtalan olyan esemény történt életébe, ami megmutatta szülei egykori helyzetét.

 A családi minták több generációra is visszavezethetők, és ezt adjuk tovább gyermekeinknek is. A vérvonalon tovább öröklődik az a lenyomat, amit családtagjaink elszenvedtek. Sokszor azt sem tudjuk, honnan erednek félelmeink, fájdalmaink.

 Lehet, hogy többször érezted már életedben, hogy van egy láthatatlan erő, ami visszahúz... Mintha nem engedné a beteljesülést... Akár a szerelemben, akár a gyógyulásban vagy az anyagi gyarapodásban. Nem kizárt, hogy egy negatív családi minta vagy ősi átok áll a háttérben.

 Életed akkor fog működni, ha tudatosan leválsz erről a szenvedésről, és felelősséget vállalsz az életedért. Ha a családot nem kifogásnak, hanem erőforrásnak használod. Ha kitörsz az áldozatszerepből, képes lehetsz bármire!

 Érezted már valaha, hogy képtelen vagy megszabadulni bizonyos érzésektől, fájdalmaktól, “problémáktól”? Mintha rabjuk lennél, és irányítanák az életedet. 

 Ezek lehetnek bizonyos érzések, mint a harag, félelem, fájdalom, gyötrődés, megalázottság, bánat, vagy akár a megbocsátásra való képtelenség.
 Ha sokáig ebben az állapotban maradunk, meggyengülünk energetikailag. Ez különböző függőségekhez, majd egészen súlyos testi tünetekhez, betegségekhez is vezethet. 

 Mindenki képes rá, hogy feltárja lelkében a “probléma” gyökerét, szabadon engedje azt, hogy újra önmaga lehessen teljes mértékben. Hogy megakassza ezt a régóta tartó önbüntetést.

 Bármikor van jogom és lehetőségem változtatni mindezen. Senki más nem tudja a blokkjaimat oldani, és senki más nem gyógyíthat meg, mint én önmagamat. Minden segítség csupán eszköz, mely előrébb vihet a saját utamon, s talán lehetőséget ad a gyorsabb felismerésre és megértésre.

 A testi és lelki fájdalmak ajándékok, mellyel arra ösztökéljük saját magunkat, hogy változtassunk végre.

 Ha valaha része voltál vallási közösségnek, ahol Rád erőltettek bizonyos nézeteket, elképzelhető, hogy azóta is blokkolják előre haladásodat. Ha egyszer tényként elfogadtad őket, főként ha félelemben tartottak vele, még mindig ott munkálkodnak Benned. 

 Ha megkereszteltek akaratod nélkül, és Rád erőltették mindezt, részese lettél akaratlanul egy mágiának, ami azóta is szenvedésben tarthat. Ideje elengedni mindezt! 

 Az oldás egyik legörömtelibb következménye a megértés és elfogadás, melynek következtében előrelépés történik a lelki fejlődés útján.

 Nem számít, hány évesek vagyunk, mélyen belül mindannyian tudjuk, hogy nagy dolgokra vagyunk képesek, s talán titokban vágyunk is rá, hogy kapcsolatba kerüljünk valódi lényünkkel és harmóniába hozzuk testünket-lelkünket.


 Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
🔴👉2019. December 1. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet-, és az ismétlődő inkarnációs blokkok oldása, életterved feltárása, ikerlélek kapcsolatok gyökerének oldása (MEGTELT)Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. 

A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

🔴👉2019. December 7. szombat 10-14.30-ig: Ikerlélek és karmikus szerelmi kapcsolatok oldása


Amikor a lélekben megszületik az elhatározás, hogy újra születik a földi világba, arról is dönt, hogy kettéválik. A bolygóra senki nem születik egészként. Ez az ikerlelkek létezésének az oka. Talán pont ezért keressük egész életünkben a másik felünket. Vágyódunk valami után (sokszor mi magunk sem tudjuk, mi az), amiről tudjunk, hogy a miénk, de valamikor elveszítettük. 

Hiába próbálkozunk, nem tudjuk az érzést enyhíteni más ember karjaiban (maximum rövid időre). Sokszor találkozunk karmikus társakkal, akik tükröt mutatnak nekünk, mennyire szeretjük, tiszteljük, becsüljük magunkat. Ha túl sok fájdalom ér bennünket, tudhatjuk, hogy még sok a munka magunkon. Meg kell gyógyítani sebesült lelkünket, hogy aztán kiteljesedett szerelemben élhessünk lelki párunkkal. 

Ha valaki találkozik az ikerlélek témával, egészen biztos, hogy dolga van vele. Lehet, hogy már Neked is volt részed egy olyan különleges találkozásban, amiről úgy érzed, végérvényesen megváltoztatott Benned valamit. Nem égő lángolást éreztél a szívedben, hanem mély megnyugvást. Azt érezted, a karjaiban biztonságban vagy. Hazataláltál. Nem volt Benned kétely, csak egy mély bizonyosság: Ti összetartoztok. 

A találkozás megnyitotta mindkettőtök szívét, de ezzel együtt feltépődtek a múlt sebei, a korábban (együtt) megélt fájdalmak, és egyikőtök kimenekült a kapcsolatból. Egyszerre volt jelen a pokol és a mennyország. S ezáltal megindult mindkettőtök életében egy hatalmas változás/fejlődés. 

A napon sorra vesszük az ikerlélek kapcsolatok jellemző lépéseit, tanulási feladatait. 

Majd elkezdjük oldani azokat a blokkokat, amik útját állják a földi kapcsolódásnak. Ezek lehetnek egykoron, egymás által elszenvedett sérülések, családi minták, önbüntető programok. Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást. 

Feltöltjük a lelkedet, hogy szabadon és szeretettel szárnyalhasson, és így szívesen fog kapcsolódni hozzá a másik! 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


🔴👉2019. December 8. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés, teremtés


Ha úgy érzed, meggyötörtek az elmúlt hónapok történései, és szeretnéd tiszta lappal kezdeni a következő évet, segítséget kaphatsz az elengedéshez. 
Energetikailag leterhelő volt az elmúlt időszak mindannyiunk számára. Viszont ez nem ok arra, hogy ne reményekkel telve indulj valóra váltani álmaidat az újévben. 

2020. a stabilitás megteremtésének és az életfeladatnak az éve lesz, így igyekezzünk lezárni minden olyan helyzetet és kapcsolatot, melyről nem szeretnénk, hogy sokáig életünk része legyen. Engedjük el azokat az érzéseket, melyek mérgezik lelkünket. 

Egy új remény hajnala ez. Ideje megszabadulni minden gyötrelemtől, haragtól, aggódástól és azon félelmektől, amik megbénítanak a cselekvésben. 

Nagyon sokszor azt érezzük, nem vagyunk méltók egy jobb, boldogabb életre. Saját önbüntetéseink akadályozzák meg, hogy azt az életet éljük, amire igazán vágyunk. 

Minden ember más önbüntető programokkal rendelkezik, attól függően, a múltban milyen megtapasztalásokon ment keresztül. Ezeket hordozzuk a családból, párkapcsolatainkból, emberi kapcsolatainkból, sőt még előző életeinkből is.

De itt az idő mindezek elengedésére, és ennek a szenvedésekkel teli időszaknak a lezárására. Készen állsz elengedni a fájdalmaidat végleg? Készen állsz egy boldog életre? 

Dolgozunk a méltatlan kapcsolatok lezárásán, halott szeretteink- és önbüntetéseink elengedésén, hogy tisztán, új lappal indulhassunk valóra váltani álmainkat. Hogy energiával telve tervezhessük meg a 2020-as évet, és teremthessük azt, amire oly régóta vágyunk. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


🔴👉2019. December 14. szombat 10-14.30-ig: "A család és a párkapcsolat", a "család és az anyagi helyzet" összefüggéseiA fizikai családból hozott és átvett karmikus terhek által okozott kötöttség okozza az ember életében a legtöbb szenvedést. Párkapcsolataink nagymértékben függnek attól, milyen mintákat hordozunk a családból, még ha ez nem is tudatosodik bennünk.
Szüleink párkapcsolata/párkapcsolatai adják főként azt a mintát, ami útmutatóul szolgál felnőtt korunkban. Míg nem értjük meg, miért pont az ő gyermekei akartunk lenni, milyen megoldandó feladatokat hoztunk elmúlt életünkből (amiben a szülők mutatják a tükröt), addig a megoldás is lehetetlennek tűnik.
Sokszor nem értjük azt, miért nem működnek a kapcsolataink. Miért vonzzuk be újra meg újra ugyanazt a szituációt, ugyanazt az embertípust. Nem értjük, miért nem szeretnek viszont. Miért csak olyan társakba szeretünk bele, akik foglaltak, vagy nem vállalnak fel. Vajon miért nem tudok kilépni ebből a szenvedéskényszerből? 
Az ember mintha tudatalatt szinte követelné magának a megalázást, a szenvedést. Amikor úgy érzi, már sínen van, történik valami, ami miatt romba dőlnek a tervei, szertefoszlanak a reményei. Teljesen felemészti a szeretetlenség és a várakozás. Mintha megállt volna az élete, és nem tudja, hogyan indíthatná újra. 

Nem tudom, valaha érezted-e, hogy Téged nem vesznek észre, szinte láthatatlan vagy? Hogy nem igazán rajonganak körbe az ellenkező nem tagjai? 

Vagy éppen ellenkezőleg: a kisugárzásod vonzza őket, de nem igazán sikerül tartós, egyenrangú kapcsolatokat kialakítanod. Lehet, hogy inkább csak használnak/kihasználnak, vagy éppen nem vállalnak fel. Vajon mikor és hol csúszott el az egyensúly? 

Ez a nap abban segít, hogy megérts az okokat, és újra meg tudj nyílni a szerelemre. Ahhoz, hogy fel tudd oldani a szenvedésed, ki kell bújnod a mártírszerepből. Ehhez viszont szükségesek a megértések. 

Ha megtörténik a múlt megbocsátása és elfogadása, egyenes az út a boldogság felé. Főként azonban magunknak kell megbocsátani, amiért bevállaltuk ezt az életet, ezeket a megtapasztalásokat. 
Ezenkívül jó tisztában lenni vele, milyen programok futnak a vérvonalon, milyen összefüggés van az édesanyáddal való kapcsolatod és a párkapcsolataid között, hogyan hat Rád, amit gyermekkorodban érzékeltél azon kapcsolatokból, melyek a közvetlen környezetedben voltak. 
Érdemes megérteni, mit hoztak a szülők magukkal, hogy lásd, csak azt adhatták, ami bennük is volt. 

Ezen energiák megtisztítását végezzük, hogy a családból erőt meríthess, ne szenvedést. Hogy kiegyenlítődhessen Benned az az energia, amit édesanyádtól és édesapádtól töltésként kapsz, így megteremtődhessen a harmónia, amivel aztán képes vagy szeretni önmagadat,  beengeded a szerelmet és a bőséget életedbe.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com🔴👉2020. január 18. szombat 10-14.30-igCsaládfatisztítás, a vérvonalon futó örökölt minták gyógyítása, szülőkkel, testvérekkel való kapcsolatok gyógyítása

Tapasztalataim szerint nem létezik olyan ember, aki úgy érzi, családjában (tágabb családról van szó) minden emberi kapcsolat jól működő, “egészséges”. Emellett hajlamosak vagyunk azt hinni, ha kivonjuk magunkat a család életéből, akkor ránk nincs hatással. 

Fejlődésünket, emberi kapcsolatainkat, beidegződéseinket, anyagi helyzetünket, félelmeinket és szerelmi életünket nagymértékben befolyásolja és meghatározza a család energetikája, melybe születtünk. 

A szülők a példák, a minták, s nem csupán külsőleg hasonlítunk rájuk, hanem gondolkodásban, érzésekben, reakciókban is. Éveken, évtizedeken keresztül éltünk az aurájukban, átvettük minden rezgésüket, félelmüket, fájdalmukat, ami egyszercsak utat tör magának az életünkben. Mi pedig nem értjük, miért nem működik az életünk. 

A szülők is csak áldozatok áldozatai, és azt adták, amit ők hoztak otthonról. Minden családfán megfigyelhetők ugyanazok a tendenciák (válás, alkoholizmus, függőségek, erőszak, megaláztatás stb.), és ezek Rád és gyermekeidre is hatással vannak. Mindenkire, aki a vérvonalhoz tartozik. Ezek generációkon keresztül hatnak, míg észre nem veszik a sablont és meg nem oldják a feladatokat. 

Ezen a napon a családfát tisztítjuk és gyógyítjuk, külön kitérünk a szülő-gyermek, nagyszülő-unoka, szülő-nagyszülő és a testvéri kapcsolatok megértésére és oldására. 

Ha megérted a családod, a gyökereid, ha elfogadod és megbocsátasz, jelentősen javulni fognak emberi kapcsolataid, szerelmi életed, anyagi helyzeted és önmagaddal való kapcsolatod is. 

Ez az egyik legnagyobb erejű, az élet minden területére kiható oldás. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com🔴👉2020. január 19. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség, életfeladat 


A bőség, anyagi jólét Benned dől el aszerint, hogy milyen a hozzájuk kapcsolódó hitrendszered , amit a neveltetésből és felmenőidtől magadban hordozol. Ez határozza meg érzéseid, tapasztalataid, amivel folymatosan teremtesz. 

Ennek következtében rengeteg blokk alakul ki, amivel hiányt vonzol. Sokszor nem is érted, mi okozza a megrekedést. De mintha le lennél láncolva, egyszerűen képtelen vagy tovább lépni. 

Felszabadítjuk a lelket a régi szegénységi, cölibátusi fogadalmak alól, melyek hatnak életeken át. Ezek az önbüntetések eredhetnek olyan régi inkarnációkból, amikor rosszul bántunk a pénzzel vagy visszaéltünk a hatalommal, és most vezeklünk érte. De okozhatnak blokkot vallási tényezők és azok a helyzetek is, amikor megtapasztaltuk, hogy más hatalommal bíró, gazdag emberek számunkra értéktelen életet élnek, és kialakult bennünk egy olyan lenyomat, hogy "akinek pénze van, nem jó ember".

Azon blokkokat oldjuk, melyek elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától.
Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.
Óriási hatással van Rád az a lenyomat, amit családod hitrendszeréből magadban hordozol, így feloldásra kerülnek azon szülői minták, melyek akár több évszázada futnak a vérvonalon, és arra kényszerítenek, hogy elutasítsd a bőség megjelenését az életedben. 

A nap abban segít, hogy elérhető légy a bőség számára, megnyisd magad, visszatérjen a hited, hogy belső, lelki gazdagságod és bőséged idővel anyagi formát öltsön.

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2020 januárjától néhány hónapon keresztül havi 1 hétvégén fogunk oldásokat tartani, majd végleg megszűnnek fizikai formában. 
Januártól online oldások lesznek elérhetők, ennek részleteiért majd figyeljétek az oldalainkat. Ha tudunk ezzel kapcsolatosan bővebb információt adni, megtesszük. Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése