Aktuális programok

pastedGraphic_1.png

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html2019. Április 7. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés (egy egész nap az elengedés jegyében) 


pastedGraphic_1.png

Ahhoz, hogy az ember megérkezhessen a jelenbe, maga mögött kell tudnia a múltját.
ENGEDD EL! - milyen sokszor hallotad már te is! 
De vajon hogyan kell elengedni? Mit kell tenni ahhoz, hogy ne kísértsen a múlt? 

Az elmúlt időszak tapasztalataiból rájöttem egy nagyon fontos dologra. Az elengedés nem csupán egy döntés kérdése. Ez egy természetes folyamat, ami mindig valaminek a következménye. 

Az egyik a megértés. A megértés nagymértékben megkönnyítheti az elengedést. Azaz, ha tisztába kerülsz azzal, hogy az adott szituáció mit akart tanítani neked. Mi volt a lecke, ami neked szólt.

A másik rendkívül fontos dolog, ami szükséges az elengedéshez, az elfogadás. Ha bízunk abban, hogy életünk nem csupán véletlenek sorozata, hanem egy hatalmas, pontos és precíz terv része, azaz hiszünk az isteni gondviselésben, hogy mindig minden okkal történik és a javunkat szolgálja, akkor az elengedés természetes része lesz életünknek. Hiszen elfogadjuk azt, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik. Aminek távoznia kell, az eltávozik.

El kell engedni a régi fájdalmakat, hogy a helyüket megtölthesd szeretettel. Meg kell szabadulnod a múlt terheitől, ezzel helyet adva az újnak. 

Dolgozni fogunk a régi párkapcsolatok, plátói, be nem teljesedett szerelmek elengedésén. Talán most eszedbe jut a harc, amit magaddal vívtál, hogy ne szeresd őt. Hogy végre el tudd felejteni. Éjszakákon át imádkoztál, és próbáltad kitörölni a szívedből. Annyira fájt! Talán fáj még ma is, csak már mélyen elástad! Meg fogsz könnyebbülni és helyet adsz szívedben a szerelemnek, meglátod! 

Ahhoz, hogy az ember önfeledt, boldog életet éljen, meg kell tanulnia, hogy az elengedés természetes része életünknek. Hogy ezek a szélsőséges helyzetek azt a célt szolgálják, hogy ne ragaszkodjunk! 
El kell engedni eltávozott szeretteinket, a bűntudatot, az áldozatszerepet, a függőségeket, a régi mintákat, félelmeket, fájdalmakat. Így tudunk helyet adni az újnak. 

A lelked meg fog könnyebbülni, felszabadulsz. Észre fogod venni, hogy egyre könnyebben tudod teremteni az életed, mert megtanultad szeretni magad.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Április 20. szombat 10-14.30-ig:  Anyagi blokkok, életfeladat, előző élet


2019. Április 27. szombat 10-14.30-ig:  Ikerlélek kapcsolatok, lélektárs kapcsolatok oldása, sérelmek elengedése, szerelmi mágiák, átkok oldása2019. Április 28. vasárnap 10-14.30-ig:  Család-, fogantatás-, magzati kor-, születés blokkjainak oldása2019. Május 5. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására

Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás? 
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. 
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Május 19. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, teremtés

2019. Május 26. vasárnap 10-14.30-ig:


Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése