Aktuális programok

pastedGraphic_1.png

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html2019. Április 20. szombat 10-14.30-ig:  Anyagi blokkok, életfeladat, előző életA bőség, anyagi jólét Benned dől el aszerint, hogy milyen a hozzájuk kapcsolódó hitrendszered , amit a neveltetésből és felmenőidtől magadban hordozol. Ez határozza meg érzéseid, tapasztalataid, amivel folymatosan teremtesz. 

Ennek következtében rengeteg blokk alakul ki, amivel hiányt vonzol. Sokszor nem is érted, mi okozza a megrekedést. De mintha le lennél láncolva, egyszerűen képtelen vagy tovább lépni. 

Felszabadítjuk a lelket a régi szegénységi, cölibátusi fogadalmak alól, melyek hatnak életeken át. Ezek az önbüntetések eredhetnek olyan régi inkarnációkból, amikor rosszul bántunk a pénzzel vagy visszaéltünk a hatalommal, és most vezeklünk érte. De okozhatnak blokkot vallási tényezők és azok a helyzetek is, amikor megtapasztaltuk, hogy más hatalommal bíró, gazdag emberek számunkra értéktelen életet élnek, és kialakult bennünk egy olyan lenyomat, hogy "akinek pénze van, nem jó ember".

Azon blokkokat oldjuk, melyek elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától.
Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? Régóta keresed már az utad? Vagy régóta érzed, merre kellene menned, de képtelen vagy lépni? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.

Hogyan gondolkodjunk spirituálisan a gazdagságról?
Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)
Alakítsd úgy az életed, hogy az a környezeted javát is szolgálja.
Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2019. Április 27. szombat 10-14.30-ig:  Ikerlélek kapcsolatok, lélektárs kapcsolatok oldása, sérelmek elengedése, szerelmi mágiák, átkok oldásaTalán Te is hallottál róla, hogy az igazi szerelmek még a testek leszületése előtt, a köztes létben köttetnek. Megvan az oka annak, ha első találkozásra megérinti valaki a szívedet. Ezek a kapcsolatok nagyon régre nyúlnak vissza, akár több ezer évre. 

Boldog párkapcsolatban akkor tudunk létezni, ha megértünk erre. Ha megoldottunk és lebontottuk azon blokkjainkat, melyeket előző életeinkből magunkban hordozunk, és ha megértettük családi "érzelmi örökségünket".  

Ezen a napon kifejezetten a köztetek lévő blokkok kerülnek feloldásra, hogy a fizikai síkon is működőképes legyen a kapcsolat. 

Van, hogy találkozol valakivel, és ez a találkozás valódi, vagyis a lelketek is megérinti egymást. Ám a fizikai síkon mégis működőképtelen a kapcsolat. Túl sok akadályba ütköztök, vagy egész egyszerűen menekülőre fogja a másik. Szenved mindkét fél, és szinte magyarázat sincs arra, miért nem tudják megélni a szerelmet. Sokszor van az, hogy az egyik fél nem mer lépni, túl nagy benne a megfelelni vágyás, vagy egyszerűen fél a saját érzéseitől. De felmerülhet a méltatlanság akadálya, amikor kevésnek érzi magát egy számára tökéletesnek tűnő kapcsolathoz. Akár így vagy úgy, minden esetben szenvedés a vége. Néha magyarázat sincs rá, de a két fél külön, messzi távolságban vágyakozik egymás után, miközben a fizikai világban egy másik életet él. A szenvedés önmarcangoláshoz vezet, lelki gyötrelmekhez, sok esetben testi tünetekhez és az életenergia csökkenéséhez. Mindkét fél képtelen a továbblépésre, és megállítják az életüket. Van, akik éveket tékozolnak el ebben az állapotban. De lehet, hogy a kapcsolódás létrejön, de a sokk blokknak köszönhetően, nagyon döcögős a párkapcsolat. Pedig tudod, minden sejteddel érzed, hogy ő az igazi. 

A tiszta érzéseken alapuló kapcsolatok világa különleges világ. Néha nem is értik az emberek, hogyan eshettek szerelembe és táplálhatnak ilyen erős érzéseket valaki iránt, akinek teljesen ellentmond a "józan ész". Különleges időszakot élünk a Földön. Egyre inkább kezdi átvenni a szeretet a hatalmat, és nem csupán karmikus társakat vonzunk magunkhoz, akik fájdalmas leckék által késztetnek a fejlődésre, hanem valódi lelkitársakat is. Ők a lelkülket érintik meg, és néha lehetetlennek tűnik az együttlét (társadalmi különbözőségek, körkülönbség, már meglévő társ). Idegen az érzés, és amennyire csodálatos, annyira gyötrő is. Képtelenek vagyunk megérteni, mi is zajlik valójában. 

A lélektársak találkozása céllal történik. Számukra a boldogságot a két fél összeolvadása hozza meg. 
Azon dolgozunk ezen a csodálatos napon, hogy elhidd végre, hogy Te is megérdemled a földi mennyországot. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Április 28. vasárnap 10-14.30-ig:  Család-, fogantatás-, magzati kor-, születés blokkjainak oldása


Amikor egy lélek eldönti, hogy újra megszületik a földi létbe, elsőként azt a két személyt választja ki, akikhez kíván megszületni, és később majd a szüleinek nevezhet. Igen, valóban mi választottuk ki, hova kívánunk megszületni. Ez elsőre furcsának tűnhet, hiszen sokszor idegennek érezzük családtagjainkat. 

Gyermekként is éreztük, hogy minket nem értenek meg, és talán álmodoztunk is róla, milyen jó lenne másik családban élni. Ott, ahol több a szeretet, az elfogadás, a megértés. Ahol több figyelmet, időt kapunk. Ahol nem kritizálnak, nem bántanak, és őszinték velünk. A Benned élő gyermek rendkívül magányos és szomorú. 

Ám a köztes létben pontosan tudtuk, milyen tapasztalásokra kell szert tennünk ahhoz, hogy fejlődhessünk, így két olyan szülőt választottunk, akik pontosan ugyanazokkal a sérülésekkel rendelkeznek, amiket mi is magunkkal hoztunk előző életünkből, hogy tükröt tarthassanak elénk, hogy tisztán lássuk, mely érzéseket kell meggyógyítani magunkban. 

Már a fogantatás pillanatában elkezdenek rögzülni bennünk édesanyánk mintái, és rendkívül fontos, hogy a várandósság ideje alatt érzelmileg mi mindenen megy keresztül, hiszen érzékeljük minden rezdülését. 
Ha nem várt gyermek vagy, esetleg más neműnek vártak, akkor évtizedek óta ott van Benned a blokk, és azt érzed, hogy felesleges vagy, nem vagy elég jó. 

Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy energiánk teljes egészét szüleinktől kapjuk. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e befogadni azt, ami örökségként tőlük kapunk. 

Ha megvizsgáljuk, milyen az anyagi helyzetünk, hogyan működnek a párkapcsolataink, illetve mennyire tudjuk megélni férfiasságunkat/nőiességünket, ebből már következtethetünk arra, melyik szülőnket utasítjuk el tudatalatt. 

Ha az elfogadás megtörténik, érdemes megvizsgáni, a szüleink milyen energiák hordoznak magukban családi örökségként. Ha visszaköveted a családfát, és látod, hogy egy-egy esemény, élethelyzet gyakran előfordul (pl. válás, megcsalás, bántalmazás, anyagi nehézségek, depresszió, betegségek), és ugyanezt magadban is érzed, érdemes foglalkozni vele, meggyógyítani ezt a mintát Benned. Tapasztalataim szerint, míg nincsenek feloldva ezek a generációs minták, addig szinte minden erőfeszítés hiábavaló. 

Egy ember életét és boldogulását óriási mértékben határozza meg az, hogy mit hozott otthonról, milyen családból érkezett, kik voltak a felmenői, hogyan éltek, és miket tettek. 

Ha hajlandó vagy szembenézni mindezzel, akkor már nem fogod a családodat és a szüleidet okolni a sorsod alakulásáért, és végre úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Minden a felelősségvállalással kezdődik. 

Sehol sem képes akkora sebet szerezni az ember, mint a vérségi és ezen belül is a legszorosabb családtagi kapcsolatokban. Itt minden kiéleződik: árulás, csalás, bajkeverés, de a szeretet és a jószívűség is. Az életben minden ezen áll: elfogadod vagy elutasítod azt, ahonnan jöttél.


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Május 5. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására

Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás? 
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. 
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2019. Május 19. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, önbüntető programok


Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól. Tapasztalataim szerint a legtöbb párkapcsolattal- és életfeladattal kapcsolatos félelem, fájdalom gyökere mind itt van. 

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását. Ezért ha kívánok megérteni a jelen életedet, vissza kell menned az első földi inkarnációba. 

Elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, önbüntető programokat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. Amik miatt oly nehezen éled meg a földi létet. Amik miatt azt hiszed, nem érdemled meg, amire vágysz. Ez pedig abból ered, hogy valamikor valamit alszalasztottál, vagy olyasmit tettél, ami miatt évszázadok óta bünteted magad. Lehet, hogy néha nem is tudod miért, de benned van a méltatlanság érzése. 
A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Május 26. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás, lélektárs kapcsolatok
2019. Június 2. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés (egy egész nap az elengedés jegyében) 


Ahhoz, hogy az ember megérkezhessen a jelenbe, maga mögött kell tudnia a múltját.
ENGEDD EL! - milyen sokszor hallotad már te is! 
De vajon hogyan kell elengedni? Mit kell tenni ahhoz, hogy ne kísértsen a múlt? 

Az elmúlt időszak tapasztalataiból rájöttem egy nagyon fontos dologra. Az elengedés nem csupán egy döntés kérdése. Ez egy természetes folyamat, ami mindig valaminek a következménye. 

Az egyik a megértés. A megértés nagymértékben megkönnyítheti az elengedést. Azaz, ha tisztába kerülsz azzal, hogy az adott szituáció mit akart tanítani neked. Mi volt a lecke, ami neked szólt.

A másik rendkívül fontos dolog, ami szükséges az elengedéshez, az elfogadás. Ha bízunk abban, hogy életünk nem csupán véletlenek sorozata, hanem egy hatalmas, pontos és precíz terv része, azaz hiszünk az isteni gondviselésben, hogy mindig minden okkal történik és a javunkat szolgálja, akkor az elengedés természetes része lesz életünknek. Hiszen elfogadjuk azt, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténik. Aminek távoznia kell, az eltávozik.

El kell engedni a régi fájdalmakat, hogy a helyüket megtölthesd szeretettel. Meg kell szabadulnod a múlt terheitől, ezzel helyet adva az újnak. 

Dolgozni fogunk a régi párkapcsolatok, plátói, be nem teljesedett szerelmek elengedésén. Talán most eszedbe jut a harc, amit magaddal vívtál, hogy ne szeresd őt. Hogy végre el tudd felejteni. Éjszakákon át imádkoztál, és próbáltad kitörölni a szívedből. Annyira fájt! Talán fáj még ma is, csak már mélyen elástad! Meg fogsz könnyebbülni és helyet adsz szívedben a szerelemnek, meglátod! 

Ahhoz, hogy az ember önfeledt, boldog életet éljen, meg kell tanulnia, hogy az elengedés természetes része életünknek. Hogy ezek a szélsőséges helyzetek azt a célt szolgálják, hogy ne ragaszkodjunk! 
El kell engedni eltávozott szeretteinket, a bűntudatot, az áldozatszerepet, a függőségeket, a régi mintákat, félelmeket, fájdalmakat. Így tudunk helyet adni az újnak. 

A lelked meg fog könnyebbülni, felszabadulsz. Észre fogod venni, hogy egyre könnyebben tudod teremteni az életed, mert megtanultad szeretni magad.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2019. Június 16. szombat 10-14.30-ig: Bőség, teremtés, életfeladat


2019. Június 23. vasárnap 10-14.30-ig: Családfatisztítás


2019. Június 30. vasárnap 10-14.30-ig: 2019. Július 6. szombat 10-14.30-ig: 

2019. Július 7. vasárnap 10-14.30-ig: Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése