2012. december 4., kedd

Bika horoszkóp 2013


A következő évben kezdünk hozzászokni és alkalmazkodni egy bizonyos fokú normalitáshoz, amelynek jelei már 2011. tavaszán megmutatkoztak.

Összességében a tavalyihoz hasonló eseményekben lesz részünk, talán kissé árnyaltabb tálalásban.

Bika – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

- igazi hullámvasútra hasonlít a 2013-as év számodra, legalábbis ami az érzelmi életedet illeti. Egyes kapcsolataid hihetetlenül jók lesznek, mások tele lesznek konfliktusokkal. Habár a Szaturnuszt, amely a viszonyaidat befolyásolja, első látásra negatívumként foghatod fel, később rájössz, hogy ő segít majd hozzá a hosszan tartó, mély együttlétekhez. Valamennyi kapcsolatból megtudsz valami újat magadról, az emberekről, akik körülvesznek, és a módról, ahogyan lereagálsz bizonyos dolgokat.

Az év első fele tökéletes lesz a barátokkal eltöltött időre és a csoporttevékenységekre. Egyesektől megkapod az ihletet, amely a céljaid elérését szolgálja, másokban pedig csalódni fogsz. Talán figyelmesebbnek kellene lenned, amikor új embereket engedsz be az életedbe, ugyanis az első benyomások általában félrevezetőek lesznek. Mindezek ellenére, összességében sokkal gazdagodsz a régi barátaid által, és az újak segítségével is.

Bármikor felbukkanhat ismét az életedben egy régi haver, ismerős, illetve összehozhat a sors egy idősebb személlyel, akivel érzelmi alapon köttök egyezséget. Amennyiben most kapcsolatban vagy, a Szaturnusz megújíthatja az egymás iránt érzett szerelmet. Október és november ideális lesz a házasságkötésre.
Bika – Pénz és karrier horoszkóp 2013

- lehetséges, hogy elégedetlenkedni fogsz a szakmai tevékenységed miatt, mert hiányzik belőle az elismerés. Talán még azon is agyalsz majd, hogy munkahelyet válts, de nem vagy biztos abban, hogy mit is csinálnál szívesen, mint ahogy abban sem, hogy melyik szakma tenne téged igazán teljessé. Akár azzal is indíthatnád az évet, hogy távoktatásba kezdesz, amennyiben befejeznél vagy elkezdenél egy szakmai továbbképzést. A külföldi utazások nem bizonyulnak jó ötletnek sem tavasszal, sem pedig nyáron.

Májusban és júniusban megnőhet a jövedelmed, de ugyanerre az emelkedésre számíthatsz a kiadások terén is. Ezért nem árt, ha előre megszabsz magadnak egy határt, ami a költekezést illeti akkor, amikor fizetésemelést kapsz, így többet megtakaríthatsz.

Decemberben valószínűleg felgyorsul az élet a munkahelyeden, ez pedig arra késztet téged, hogy figyelmen kívül hagyj néhány részletet. Ezért ellenőrizd le a munkád, elkerülve a hibákat, ugyanakkor maradj ki a hatalomért folyó vitákból, és légy semleges!

A többi információt a csillagjegyről az alábbi linken érheted el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése