2012. december 4., kedd

Skorpió horoszkóp 2013


A következő évben kezdünk hozzászokni és alkalmazkodni egy bizonyos fokú normalitáshoz, amelynek jelei már 2011. tavaszán megmutatkoztak.

Összességében a tavalyihoz hasonló eseményekben lesz részünk, talán kissé árnyaltabb tálalásban.

Skorpió – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

- a Neptunusz rengeteg inspirációval, ötlettel, együttérzéssel ruház fel, de hozhat csalódást és hiú ábrándot is a szerelemben. A romantika és az idealizmus teljesen úrrá lesz rajtad, főként tavasszal és ősszel, amikor amúgy is hajlamos leszel összetéveszteni az igazi szerelmet a szerelemre való éhség érzetével. Egy kevés megfontoltság nem ártana, leginkább akkor, ha stabil kapcsolatban vagy, mivel te is bonyolódhatsz kétes szerelmi viszonyokba.

Június 27-től, amikor a Jupiter a Rák csillagképbe lép, megnő a stabilitásra való igényed, szükségesnek tartod majd a biztonságot a kapcsolatodban, az érzelmek pedig mélyebbek és erősebbek lesznek. A körülötted lévő emberek pedig szemmel láthatóan érzékelik majd rajtad a változást.

Az egyedülálló Skorpióknak is kedvező időszak következik, az év második felétől. A Víz piramisának megformálódása a Neptunusz, Szaturnusz és Jupiter között hozzájárul a megérzés, érzékelés és meggyőzési képesség kifinomulásához, ami mind stabil partnereket, hosszútávú kapcsolatokat vonz köréd.
Skorpió – Pénz és karrier horoszkóp 2013

- az év első felében komoly összeget nyerhetsz, amely vagy önerőből, vagy egyéb utakon jut el hozzád: befektetés által, közreműködéssel, stb. Gondolkodj hosszú távon, és ne kockáztass azzal, hogy elhamarkodott döntéseket hozol! Nehéz lesz számodra ebben az időszakban objektívnek lenni, főként a nyári hónapokban. De júliustól sokkal megfontoltabban kezeled a pénzügyeid, és megtakarítani is fogsz.

Tavasztól nagyobb változások várhatóak a munkahelyeden, ez pedig kihathat a szakmai életedre. Egyes változások azonban ideális lehetőségek lesznek arra, hogy magasabb társadalmi szinte tornászd fel magad, talán olyanra, amelyet már régóta tervezel.

Itt az ideje, hogy reális célokat tűzz ki magad elé, és ne bízz semmit a véletlenre. Kerüld a vitákat úgy a kollégákkal, mint a feletteseiddel, főként ősszel! Másfelől a Plútó segítségedre lehet a fejlődésben, okulásban, tökéletesítve a kommunikációs készségedet a szakmai élet terén. Megvan a kellő akaratod ahhoz, hogy elérj bármit, amit egyszer eldöntöttél. Csak kicsivel több önbizalom kell hozzá. 

A többi információt a csillagjegyről az alábbi linken érheted el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése