Társad a lelked tükre





Milyen furcsák az emberek. Azt hiszik, ha megérkezik életükbe a vágyott társ, azonnal meggyógyulnak a sérüléseik. Rögtön tudnak újra szeretni, szeretetet befogadni, hinni, bízni. Azt gondolják, egy csapásra szerte foszlik a kegyetlen magány érzése. Kívülről várják a megoldást. 

Elhiszik, hogy társuk által megtapasztalhatják a földi mennyországot, holott a lelkükben sokszor a pokol tüze ég. Azt várják, hogy a szerelem begyógyítja a múlt sebeit, és elhozza a vágyott boldogságot. 


Azonban a valóság teljesen mást mutat. Egy párkapcsolat újra és újra feltépi az eltemetett sebeket. Szembesít azokkal a fájó érzésekkel, amiket mélyen elástál. A lelked magához vonzza azt a lelket, aki rezonál a sérülésedre. A "hasonló a hasonlót vonzza" örök törvény alapján. 


Ha valaha megcsaltak, megaláztak, és még nem dolgoztad fel a sérülést, ha nem bocsátottál meg magadnak és a társadnak, kizárólag olyan partnert vonzol be, aki szembesít a félelmeddel. Amíg azt gondolod, hogy az emberek megbízhatatlanok, csak ilyenekkel fogsz találkozni. A te lelkedre az övék rezonál. 


Azt kell megérteni végre, hogy a megoldás odabent van. A társ csupán a tükröt mutatja. Ha feltétel nélküli, tiszta, igaz szerelemre vágysz, ahhoz lélekben kell tisztának lenni. Megtisztulni a múlt porától, és odaadóan, feltételek nélkül szeretni önmagunkat. 

A megoldás kulcsa ismét te vagy!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések