Karmikus kapcsolataink



Bárkivel is találkozol életed során, biztosan tanítást hordoztok egymás számára. Legtöbbször egy félbe szakadt, régi történet befejezése a cél. Előző életbeli kapcsolódások ezek, melyek fontos leckéket hordoznak magukban. 


Biztosan történt már veled, hogy találkoztál egy kedves “idegennel”, és különleges érzéseket ébresztett benned. Mintha évezredek óta ismernétek egymást. Érezted az érzéseit, tudtad a gondolatait. 

De volt, amikor egy-egy találkozás ellenszenvet ébresztett benned. Szinte menekültél volna arról a helyről. Már az is zavart, ha a másikra néztél, pedig még meg sem szólalt. 

Ezek a találkozások olyan előző életbeli kapcsolódások lehetnek, amelyből megoldandó konfliktusokat hoztatok magatokkal.


Biztosan tapasztaltad azt is, hogy ok nélkül támadnak rád. Megaláznak és megbántanak idegen személyek. Te pedig értetlenül állsz az események előtt. De van, amikor te érzel késztetést arra, hogy megbánts valakit, aki sosem szolgált rá. Már előre tudod, hogy meg fogod bánni, mégis megteszed.

Ezek mindig sorsszerű események. Az érzéseid iránymutatók. Így tudjátok kiegyenlíteni azt az energiát, amit előző életekből magatokkal hoztatok. 


Ezzel senkit nem szeretnék arra buzdítani, hogy kontroll nélkül bántsa azokat, akik ellenszenvesek számára. A tudatos ember cselekedeteit a szeretet vezérli. Tudja azt, hogy mindannyian hordozunk sebeket a szívünkben. Magába néz, és megkérdezi lelkét, hogy vajon mi zavarja a másikban? Tudja, hogy ezzel dolga van még. Nem visszatámad, hanem próbálja megérteni a másik cselekedetét. 

A tudatos embernek nincs szüksége arra, hogy "visszaadja a másiknak", amit a múltban tett, mert képes az elengedésre és az elfogadásra. 


Van hogy kellemes, meleg, bizsergető érzés árad szét mellkasodban, mikor egy idegennel találkozol. Ez olyankor történik, amikor régi életekben szerettétek egymást. A lélek felismeri a másik ember lelkét. Lehettetek barátok, rokonok, vagy akár szerelmesek. 


Ha odafigyelünk az érzéseinkre, iránymutatóul szolgálhatnak fejlődésünkben. Segítenek a felismerésben, a megértésben. 


Ezek a különleges találkozások általában mérföldkövek az életünkben. Tudjuk, érezzük, hogy "valami közünk van egymáshoz". Megnyugszunk, mintha "haza érkeznénk”.


 Ugyanakkor szenvedést is okozhat, ha felbukkan egy lélektárs, majd eltűnik egy időre. Ők tudnak arra ösztönözni bennünket, hogy elinduljunk az önmegismerés útján. Ők azok, akik által végül meg tudjuk tanulni a feltétel nélküli szeretetet, az elengedést, a megbocsátást, az elfogadást. 


A legnagyobb leckéket mindig a lélektársaktól kapjuk. Hiszen ők itt vannak a lelkünkben. Rajtuk nem tudunk csak úgy, hirtelen túllépni. Felgyorsítják a fejlődést. Érezheted, hogy amint bekerültök egymás életébe, rohamos fejlődésnek indul mindkettőtök. Ha nem állsz ellen ennek a folyamatnak, hamar gazdagodhatsz számtalan tapasztalattal. Évezredek fájdalmától, félelmétől szabadulhatsz. Ez nem könnyű, mert sokszor újra éled ezeket a félelmeket, fájdalmakat. Néha azt kívánod, hogy bárcsak ne találkoztatok volna. Ugyanakkor tudod, hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett veled. 

Ha túl vagy ezen a hosszú tisztuláson, akkor fog kiderülni, mi kettőtök feladata most a létezésben. Beteljesedik fizikai síkon a kapcsolat. 


Előfordulhat, hogy rájövünk, lélektársunk csupán segítségünkre sietett, hogy alkalmassá tegyen és felkészítsen bennünket valódi társunk fogadására. 

Ekkor elengedem őt, és hirtelen megérkezik az a társ, akire mindig is vágytam. Ott álunk egymás előtt tisztán, játszma-mentesen, álarcok nélkül, szívünkben az igazi, feltétel nélküli szeretettel. És ezt köszönhetjük azoknak a lélektársaknak, akik megtanították a legfontosabb leckéket. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések