Hagyjuk megtörténni a dolgokat!




Megfigyeltem, hogy sokszor szenvedünk cselekvéskényszerben, és egyfolytában azon gondolkodunk, hogyan oldhatnánk meg jelen helyzetünket. Egyre feszültebbek leszünk, eluralkodik rajtunk a káosz. Ebben az állapotban pedig nagymértékben blokkolódik kreatív energiánk. Egyre tehetetlenebbnek érezzük magunkat, végül beletörődünk abba, hogy képtelenek vagyunk megoldást találni. 


Hidd el, nem kell egyfolytában tenned, a felismerések sokszor váratlanul és spontán következnek be, amikor elengedjük a helyzethez kapcsolódó félelmeket. 


Az elengedés nem a beletörődést jelenti, hanem azt, hogy hiszel benne, hogy létezik egy olyan kreatív megoldás, amely minden résztvevő javát szolgálja. Hiszel abban, hogy a megoldás még azért nem érkezett meg, mert nem volt itt az ideje. Tudod, hogy a helyzet azért van még mindig jelen az életedben, mert valamit meg akar tanítani neked. 

Az elfogadás egyenes következménye a lelki béke. 


A látszólagos problémák (nevezzük inkább feladatnak) nem kell, hogy magukkal hozzák a görcsösséget, a szorongást. Ez csak újabb feszültséget szül, a test legyengül, a megoldásokat pedig képtelenek vagyunk észrevenni. 

Vannak dolgok, amiket nem biztos, hogy meg kell értened. Egész egyszerűen el kell fogadnod, mert lehet, hogy a megoldással még nem tudnál mit kezdeni, nem vagy felkészülve rá. Nem beszélve arról, hogy lehet, hogy a helyzeted a türelmet, az alázatot, az elfogadást és az elengedést tanítja neked. Vagy azt, hogy bízz az isteni gondviselésben... 


Ma elengedem az irányítási kényszerem és az ehhez kapcsolódó félelmeket, és hagyom, hogy a gondviselés tegye a dolgát. Ugyanakkor éberen figyelem a jeleket, amiket az Univerzum küld felém.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. Hálásan mindent elmagyaráztál köszönöm türelmedet Én mindig félelembe élek sajnos Isten áldjon meg a jó tanácsodért Ámen Áldás !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése