SzexualitásA szexualitás életünk egyik fontos területe, így ha harmonikus, boldog életre vágyunk, meg kell gyógyítani magunkban ezt a részt is. 

Egy nem megfelelő partner, vagy a társfüggőség megzavarhatja, megronthatja szexuális érzékeinket.

A szexuális energiák sok esetben blokkolódhatnak, főként a lélekben elszenvedett erőszak miatt. 
Bizony, voltak olyan életeink, amikor erőszak áldozatai voltunk, vagy tettesként hordozzuk a bűntudatot. Akár régebbi életekben, akár gyermekkorban történt, van, hogy nem is vagyunk tudatosak rá. Egész egyszerűen elveszítjük az öröm képességét. 
A szexualitás lehet áldás vagy átok, attól függően, mit veszel ki belőle. Egy szexuális aktus során energiacsere történik két ember között. A nyál, a vér és a nemi váladék a mi sejtjeinkből áll, melyben kódolva van a múltunk, a jelenünk és lehetséges jövőnk (gondolj csak bele, ha kivesznek egy sejtedet, abból ma már újra tudnak klónozni Téged, tehát minden egyes sejtedben benne vagy Te magad).

Amikor két ember között ez a kapcsolódás létrejön, és energiát cserélnek, a másik minden érzelme, félelme és fájdalma rögzül energiarendszerünkben. Mondhatnám azt is, hogy az érzelmek nélküli szexuális együttlét a legnagyobb brutalitás, amit az ember maga ellen elkövethet. Főleg, ha ezt valaki dühből teszi, netalán alkohol vagy drog hatása alatt, annak hosszútávra ható következményei lehetnek. Összezavarodunk, és nem találjuk önmagunkat. Mintha kívülről figyelnénk az életünket, nem lennénk befolyással rá. Képesek vagyunk rengeteg negatív érzelmet begyűjteni, ezzel pedig depressziót, betegségeket teremteni. S nem értjük, vajon honnan mindez? 

A szexuális együttlét bizonyos kötés két ember között. Magamba engedem a másikat, egyesül a sorsunk. Ennek tudatában érdemes az embernek átgondolnia, kivel létesít kapcsolatot.

Vannak, akiket szexuálisan bántalmaztak, vagy önmaguk vesztették el a kontrollt, s bizony a bűntudat és a szégyenérzet is erőteljes önsorsrontó. Képes folyamatosan áldozatszerepben tartani az embert. Rendkívül fontos a múlt feldolgozása, elengedése, és megbocsátása. 
A szexualitás lényünk egy része, mely óriási teremtő erővel bír. Szexuális együttlét során szinte elégetheted a problémákat, meggyógyíthatod nőiséged/férfiasságod, ha hagyod az energiákat szabadon áramolni, s mindezt szeretetből teszed. A legaljasabb testi tünetekből is kigyógyítod magad általa. Beindítja az alsó csakrák működését, és összekapcsolja a szívcsakrával, ha mindez szerelemből történik. Megnyílsz, bizalmat adsz, kitágul a világ. Jobban észre veszed a lehetőségeket, sokkal kreatívabb megoldások törnek elő lényedből. 
Nem kell hagyni, hogy a szexualitás irányítson, ennek fordítva kell történnie. 

Ha jelen van kapcsolatodban a szeretet, az alázat, akkor a szexualitás egy földöntúli csodává válik Számodra, ami által sokkal kreatívabbá válsz, és boldogabbá, örömtelibbé teszed életed.

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések