A mágikus támadások fajtái és hatásai



A polaritás törvénye szerint a gondolati és virtuális energiával nem csak gyógyítani, hanem rombolni, ártani is lehet. Ezért lehetnek olyan személyek, akik rosszakaratról, bosszútól, féltékenységtől és butaságtól vezérelve az univerzum semleges energiáit rosszra használják fel, ez által szenvedést okoznak embertársaiknak, minden szinten.

Az energiák rosszindulatú felhasználásának három formája van: átok, rontás és mágikus támadások.

Az átok nagy lelki töltettel bíró spirituális és energetikai program, amely beékelődik az áldozat energetikai struktúrájába, és ha ott jó táptalajra kerül, megvalósul. A rontás már bonyolultabb művelet, itt főleg a régi népi eljárások dominálnak, kisebb rituálékkal, anélkül, hogy komoly felkészültség szükséges lenne hozzá.

Ez, vagy célba talál, vagy nem, attól függ, az áldozat mennyire tiszta, vagy vétkes az adott esetben.

A harmadik csoport a legkomolyabb, és ez a fekete mágikus támadás. Itt, az „elkövető" már rendelkezik komoly ismeretekkel a mágia terén, és súlyos problémákat idézhet elő. Ezek irányulhatnak egészégre, társkapcsolatra, vállalkozásra, karrierre, sőt, akár az életére is. A fekete mágus tudatosan választja a rosszat, amiért nagy árat fizet, ugyanis a karma törvénye szerint minden tett gyümölcse visszatér az elindítójához.

Ez a visszacsapás azonban sokszor nem is azonnali, erre játszanak rá a mágusok, hogy húzzák az időt, és levezzék munkájuk gyümölcsét.

Embertársaink rosszakarata ellen többféle módon védekezhetünk, de a legfontosabb, hogy minden szinten legyünk korrektek, ne tegyünk senkinek rosszat, és ez által egy tiszta, erős aurára tehetünk szert. Ha konfliktusunk van másokkal, azt minél előbb rendezzük, ha hibáztunk, kérjünk bocsánatot, tegyük jóvá vétkeinket, gondolati, szóbeli és fizikai szinten egyaránt.

Vannak tisztító és auraerősítő meditációk, de ezeket nem kell túlzásba vinni, mert ha nincs valós támadás, és mi védekezünk egy nem létező ellenség ellen, akkor gondolati úton teremtjük meg a bajt.

Szerencsére ritkák a valódi mágikus támadások, de ilyenkor szakember segítségére van szükség.

A támadások jelei: rosszra fordul életünk, furcsa betegségek jelennek meg, feszültek vagyunk, félelmeink vannak, problémák vannak pénzügyeink és kapcsolataink terén, stb. ezek a tünetek azonban más okokkal is magyarázhatóak: ilyenkor egy semleges, hozzáértő személynek kell eldöntenie, hogy mi a helyzet, és mi a teendő.

Véleményünk szerint mielőtt bárki azonnal átokra gyanakodna, és szakemberhez fordulna, alaposan nézzen körül a saját háza táján: az emberi természet hajlamos ugyanis azonnal másban keresni a hibát, vagy éppen egy külső tényezőt okolni balsikereiért ahelyett, hogy önerőből próbálna megoldást keresni.


Megjegyzések