Az aura megtisztítása az AUM mantrával


A mantrák olyan erőképletek, hangminták, amelyek ellazítják a testet, megtisztítják az érzelmeket, gondolatokat, spirituális erejükkel transzcendens élményhez juttatnak, s olyan szellemi térbe emelnek, ahol lehetővé válik a betegséget okozó negatív gondolat- és érzésminták eltörlése, a tudattalan új gondolatmintákkal való programozása.
A szanszkrit nyelv fény-nyelv, ezért maghangjai, szavai (rezgésképletei) együttrezegnek az univerzális tudattal.

Hangosan kiejtve megemelheti vele a rezgésszintjét, harmonizálhatja energiatestét (éterikus test), pszichoenergetikai információt, gyógyító energiát juttathat sejtjeihez, felébresztve bennük azt a létezésünk mögötti információs mintát, amely a Kozmikus Tudat Első Rezgése, a Teremtő Ige óta minden teremtményben azonosan kódolt.
A mantra félhangosan kimondva az asztráltest csakrarendszerét aktiválja, pszichikai és pszichomentális erők, képességek, tulajdonságok energiamintáit teremti meg.
A mantrákat hang nélkül (némán, csak ajakmozgással) artikulálva enyhítheti a mentális problémákat, megnyugtathatja a testét és az elméjét, és megemelheti tudatszintjét.
A mantrák gondolatban rezegtetve magasabb dimenziókban szólalnak meg, és a spirituális képességek mellett magas szintű megtisztulást, a Legfelsőbb Tudattal való egységet eredményezhetik.

A nadi mantrák olyan erőkulcsok, amelyek egybenyitják a külső és a belső világot, hatalmas energiát felszabadítva az univerzum harmóniáját beleolvasztják az egyén személyes energiamezőibe, s így a személyes energiamező a belső fejlődés és tudatosság szolgálatába állhat.
Minden nadi mantra egy isteni név, ami magába sűríti a hangkulcs mögötti eszmét (élettani, érzelmi, akarati, gondolati és karmikus tartalmakat). Minden nadi mantra az általa jelölt entitások analógia-sorával, illetve dolgokkal köt össze bennünket. A nadi mantra az őt megillető szentséggel elgondolva, belélegezve és kilélegezve, megfelelően kimondva, rezegtetve fejti ki hatását. A rezgésében tárolt információ- és energiatartalom fénytesteinken keresztül a tudat megfelelő regisztereit az analógiában szereplő szervekre, testrészekre irányítva fejti ki gyógyító hatását. Így testünk végtagjaihoz, szerveihez – a kiejtési technika ismeretében – éppúgy szólhatunk, mint a velük analógiában álló bolygókhoz, csillagokhoz.
A nadi mantra hangzóinak csendes intonálása vagy a megadott hangszínben való éneklése (összekötve a be-és kilégzés ritmusával) újrateremti a szellem, a lélek és a test összhangját, valamint újrastrukturálja a fénytesteket a mentális és asztrális erőközpontokon keresztül.
A nadi mantra rezegtetésével gyógyító energiát juttathatunk szerveinkhez, és felébreszthetjük bennük azt a létezésünk mögötti információs mintát, amely a Kozmikus Tudat Első Rezgése, a Teremtő Ige óta minden teremtményben azonosan kódolt. A nadi mantra a megszentelt hang, a létezés folyamatossá tétele a teremtés eszközrendszerén keresztül.
A harmonikus hangrezgések külső-belső egyensúlyt teremtenek, átprogramozzák a tudattalant és a tudatalattit, átkódolják a DNS-t, magasabb állapotba juttatnak, karmát törölnek, gyors ütemű spirituális megértésekhez vezetnek, s kiszélesítik az ember teremtő potenciáljának határát. A nadi mantrák meggyógyítják és ellazítják a testet, megtisztítják az érzelmeket, gondolatokat, spirituális erejükkel transzcendens élményhez juttatnak, s olyan szellemi térbe emelnek, ahol lehetővé válik negatív gondolatmintáink eltörlése, tudattalanunk új gondolatmintákkal való átprogramozása.
A nadi mantrák segítségével gyakorolhatjuk a pratjáhára négy formáját: az érzékek és érzelmek uralását, a prána, az elme és a cselekvés irányítását.
Az aura megtisztítása az AUM mantrával
Az ellentétek egysége nadi csatornája: kezdő pontja: alsó fogsor (alsó ajakredő közepe)- végpontja:szív (hridaya marma pont)
mantrája: aum.
A nadinál szereplő összes lelki és mentális tulajdonság, érzelem felkelthető a következő technikával:
Ülve helyezkedjen el kényelmesen! Válasszon ki egy (a nadin keresztül elérhető) megvalósítani kívánt (átélendő, megtapasztalandó) érzelmet, tulajdonságot, képességet!
Az aum esetében ezek: spirituális vágyak, átélés, sikeresség, mindenséggel való egyesülés, természetfeletti erő, isteni eredet, aura megtisztítása, érzelmek kezelése, feszültségmentesség, anyagi tudás, békítés, pallérozottság, tanulás (befogadás) megkönnyítése, teljes szellemi feloldozás, önátalakítás, szeretetből hozott áldozat, ellentétek egysége, polaritás feletti hatalom.
Gondolatban mondja ezt: Áradjon az aum mantra ereje Virág Anna (név) érzelmi testébe, és tisztítsa meg az auráját a mai naptól, x településen! Ámen!
Rezegtesse az aum mantrát 13-szor: aaauuummm. A gyakorlatot naponta egy alkalommal végezze!


Forrás: Késmárki László: Nadi-jóga A gyógyító prána Ankh Kiadó 2012.







Megjegyzések