2016. december 27., kedd

December 29: Újhold - új lehetőségek


Ha megértettük a 2016-os év rendeltetését, és szélnek eresztettük azon helyzeteket, kapcsolatokat és érzéseket, amik gátolnak az előre haladásba, amik aláássák önbecsülésünket, új lehetőségek nyílnak meg előttünk a következő napokban, melyek gyorsabb beteljesülést hoznak. Azok a dolgok, melyeket "állóvíznek" éreztünk, hirtelen megindulhatnak. Lassan belépünk az új évbe, és az új lehetőségek kopogtatni fognak az ajtónkon.

Az idei évben mindenki óriási lelki erőre tett szert, a hirtelen, váratlan események megedzették a lelket.
Most döntened kell, merre tovább. Talán hónapok óta érzed, hogy valami kezd kibontakozni életedben. Valami új, valami sokkal jobb van vár Rád. De le kellett hozzá pakolni a régit. El kellett engedni azt, ami lehúz. Szélnek kellett ereszteni, ami rombol. Amit elvett Tőled a sors, nem véletlenül tette.

Vannak dolgok, amiknek elvesztése roppantul fáj, de hónapok múltán rájössz majd, hogy tulajdonképpen isteni szerencse. Az elengedés nevel. Tanít. Amint megtanulod, hogy ne ragaszkodj, szabad leszel. Többé nem veszítesz el senkit.

2017 az újrakezdések éve lesz. Neked is. Teljesen mindegy, hol tart most az életed, kapsz esélyt arra, hogy felállj. Kapsz esélyt arra, hogy magadra találj. Kapsz esélyt, hogy tovább lépj! De ahhoz az kell, hogy most határozd el magad. Ne ragaszkodj semmihez, ami a múlthoz köt. Nincs értelme. Eddig nem tett boldoggá, ezután sem fog. Hagyd, hogy a helyzet is megtisztuljon, átalakuljon. Ha a Tiéd, visszatér.

Most magaddal törődj. Azzal, hogy TE mire vágysz. Értékeld át az éved, és vedd észre, milyen sokat fejlődtél. Rengeteget erősödtél. Lassan készen állsz arra az életre, amit megálmodtál. Lassan felépíted magad hozzá.

Az újhold új döntések meghozatalára késztet. Dönts, hogy ezentúl másként lesz minden. Dönts, hogy Te leszel életedben  az első. Dönts, hogy ezentúl magad döntesz. Dönts, hogy felvállalod a felelősséget! Dönts, hogy egészséges leszel és bőségben élsz! Dönts végre, és megnyílik a világ...

Mohácsi Viktória  (http://elozoeletek.blogspot.hu)
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


Vélemények:

1 megjegyzés: