Egy őrangyal üzenete 2.



Az Ég küldött most hozzád, hogy megerősítselek és emlékeztesselek.
Emlékezned kell, miért is vagy jelen a Földön.

Te jelölted ki utadat. Két élet közt lélekként lebegve, Te választottad ki nehézségeidet… Te írtad meg feladataidat. Tisztán láttad, hogy mik azok a döntések, helyzetek, amiket meg kell most élned ahhoz, hogy közelebb juss a vágyott beteljesüléshez. Nem kell kételyek között gyötrődnöd, hiszen szíved mélyén tudod, jó úton jársz, azon az úton, melyet felsőbb éneddel együtt, teljes tudatosságban elterveztél.

Tudom, néha kitartani a legnehezebb, de minden egyes nehézséggel egyre erősebb, és erősebb leszel. Mikor tetteid nyomán béke tölt el, tudni fogod, a helyes úton jársz.
Légy békés, és nyugodt.

Leckék ezek, amiket meg kell tanulnod… és meg kell értened, ezek érted vannak, nem pedig ellened. Bízz hát magadban, isteni valódban, bízz az Ég óvó szeretetében, és bízz meg Bennem.
. . .

Egy tisztulási folyamat részese vagy, természetes hát, hogy olykor-olykor fájdalmak érnek, és olykor-olykor a félelem lesz úrrá rajtad. De ne félj, nincs miért, hiszen az Ég, vigyázó tekintetét sosem veszi le rólad. Vigyáz Rád!

Ne hagyd, hogy a nehézségek, és a félelmek eltántorítsanak. Ne add fel elkötelezettségedet, légy erős, hiszen azért vagy itt e Földön, hogy beteljesítsd Isten akaratát.
. . .

Kérlek, tartsd meg ígéretünket, mit egymásnak tettünk… ott voltam Veled, mikor megírtad életed történetét. Együtt határoztunk, végig csináljuk… én megígértem, mindig melletted leszek és segíteni foglak. Ha bánat ér, megvigasztallak, ha eltávolodsz, visszatérítelek, ha kételyek gyötörnek, én erőt öntök beléd és, ha félelem tör Rád, elűzöm azt… itt vagyok hát… melletted. Átölelek, és arra kérlek, ne félj… kérlek, maradj az úton… szükségem van rád…

. . .

Sose feledd, az Ég szeret és becsül téged, szívén viseli sorsodat…





Megjegyzések