Elengedés



Kedves Viki egy bámulatos dolog történt velem a meditáció után. Párkapcsolati gondokra oldottam, de életem egy másik területe látszik megoldódni. 
Az elengedős résznél mindenáron a volt páromat akartam elképzelni, ehelyett folyamatosan az elhúnyt nagyapám jelent meg. Nem gondoltam volna soha, hogy őt még nem engedtem el. 
Amikor elköszöntem, ki is csordult pár könnycsepp a szememből és nagyon erős hasgörcsöm lett. Nálam ez sajnos mindennapos, 11 éve átlagban heti 1-2 alkalommal járok wc-re. Már mindent kipróbáltam, amit lehetett, sport, gyógynövények, gyógyszerek, igazán hosszútávon semmi nem használt. Az oldás után nagyon erős hasmenés jött rám, pedig eddig azt sem tudtam, milyen érzés lehet, soha nem volt ilyenem. És közel egy hete szinte le sem szállok arról a bizonyos helyről. Bámulatos, hogy megkönnyebbültem. Ez nekem egy kisebb csoda. Körülbelül harminc helyen jártam már segítségért, és sehol nem tudtunk ekkora eredményt elérni. Meggyőződésem volt, hogy a volt párom nem tudom elengedni, és az az oka a hasfájásomnak és a szorulásomnak. Azonban amikor a papám előjött, eszembe jutott, hogy ő is akkor húnyt el, amikor a párom elhagyott. De erre nem is gondoltam. És amint elbúcsúztam tőle, megoldódott egy 11 éves probléma, ami eléggé megkeserítette a mindennapjaimat. Én annyira hálás vagyok nektek köszönöm szépen!! Folytatni fogom az oldódást mert ez egy csodálatos dolog és szeretnék még többet megtudni magamról. 

Üdvözlettel: K. Petra



Megjegyzések