Entitások és földhöz kötött szellemek elengedése




Az érzékeny emberek gyakran vesznek fel „autóstoppos” szellemeket. Ez nem azonos a megszállottsággal, mert az entitás nem vonja irányítása alá a személyiséget és a testet. Azonban képes megzavarni az egészséget és megakadályozni a boldogságot.

Az entitások élő félelem-gondolatformák. Az ego és nem a szeretet termékei, ezért a valóságban nem is léteznek. Olyan időszakban, amikor nagyon félünk valamitől, entitás kötődhetnek hozzánk. 

A földhöz kötött szellemek olyan halottak, akik a halál után nem távoztak el a fénybe. A legtöbbjük azt se tudja, hogy halott. Azért kötődnek a Földhöz, mert haláluk idején erősen szenvedélyfüggők voltak. Emiatt rendszerint kocsmák, bárok és olyan helyek körül gyülekeznek, ahol drogot használnak, így az élő alkohol- vagy drogfüggőkön keresztül élhetik ki szenvedélyüket. 

A földhöz kötött szellemek sok esetben azért félnek továbbmenni a túlvilági síkra, mert félnek továbbmenni a túlvilági síkra, mert félnek a pokoltűztől és a kárhozattól. 

Más földhöz kötött szellemek erősen kötődnek otthonukhoz, és ezért nem akarnak távozni. Ez húzódik meg a kísértettörténetek mögött. Mivel az ilyen szellemek azt hiszik, hogy életben vannak, az élő emberekre hallgatnak az angyalok és a felemelkedett mesterek helyett. 

Jelzések arra, hogy entitás vagy földhöz kötött szellem tapad hozzánk: erős szenvedélyfüggőségek, kezelhetetlen depresszió, ismétlődő balesetek, a koncnetráló képességek hiánya, az életstílus vagy a személyiség hirtelen változásai. Bárkihez tapadhat entitás vagy földhöz kötött szellem, nincs benne félni-, vagy szégyellnivaló. Egyszerűen csak foglalkozni kell a problémával. 

Az entitások elengedésének többféle módja is van:


1. Segítségkérés

Gondolatban vagy hangosan kimondva kérd, hogy az eltávozott szellemek közül bárki, aki szereti, akinek fontos a földhöz kötött szellem, jöjjön és segítsen neked. Kérd meg, hogy jöjjön el érte, és kísérje el őt a fényhez. Erre a kérésre rendszerint a földhöz kötött szellem nagyanyja vagy nagyapja jelentkezik majd, és azonnal elkíséri a szellemet a túlvilági síkra, ahol fejlődni, gyógyulni és növekedni tud. 


2. Segítség Michael arkangyaltól

Kérd meg Michael arkangyalt, hogy vigye el az entitást vagy a földhöz kötött szellemet mellőled, vagy szeretted, kliensed, otthonod mellől. Majd kérd meg Michaell, hogy átmenetileg maradjon melletted, mint „kidobóember”, ügyeljen rá, hogy semmi olyan szellem ne kerülhessen a közeledbe, amelyiknek nem lenne szabad, és csak olyanok lehessenek melletted, akik a szeretet forrásától érkeztek. Emlékezz rá, ahogy az összes többi arkangyalt, Michaelt se korlátozza sem a tér, sem az idő, egyidejűleg és személyesen tud bárkivel lenni, aki kéri. 



3. Kötelék elvágása

Amikor a földhöz kötött szellem egy elhunyt szeretted, akkor valószínűleg éteri 

kötelék fűz hozzá. A kötelék gyakorlatilag pórázként köti hozzád a szellemet. Vegyük például, hogy van egy nő, akinek durván bántalmazó, alkoholista apja már meghalt, de szelleme még nem ment a fénybe, mert még mindig kötődik lányához. Bár lehet, hogy szeretné jóvátenni elkövetett hibáit, de ezt nem tudja megtenni. Jelenléte tudatalatt nyomasztja a lányt. Ha te is ilyen helyzetben vagy, hívd Michael arkangyalt, hogy vágja el a szellemhez fűző köteléket, és ezzel egyidejűleg légy hajlandó elengedni a szellemmel kapcsolatos régi haragodat vagy bosszúvágyadat is. 


4. Entitások kihúzása és eltávolítása

Ezt a módszert egy másik személynél alkalmazhatod. Először is védd magad egy tükörlabdával, és kérd Michaelt és a könyörület angyalainak csapatát, hogy legyenek melletted. Majd a koronacsakrán keresztül, úgy, mintha egy hosszú, sötét sál lenne, húzd ki az entitást az illetőből. Add az entitást Michael arkangyalnak, aki eltávolítja a szobából. Folytasd az entitások kihúzását egészen addig, amíg az illető teljesen tiszta nem lesz. Néha olyan nehezen tudjuk csak kihúzni az entitást, mint egy erős gyökerű gazt a földből. Ha végeztél, tisztítsd meg magadat és kezeidet, és védd le magad bíborszínű fénnyel és Michael arkangyal jelenlétével.

Dr. Doreen Virtue




Megjegyzések