Hogyan lépjünk kapcsolatba az angyalokkal?




Nem aggodalmaskodhatsz azon, hogy miként fog teljesülni a kérésed. Ha a hogyanon rágódsz, vagy megpróbálod erőltetni a dolgokat, azzal valójában akadályozod az imád megvalósulását. Az imák ugyanis mindig olyan módon válnak valóra, amit az ember háromdimenziós gondolkodása nem képes felfogni.

Amikor segítséget kérünk az angyaloktól, az olyan, mintha elmennénk a postahivatalba. Be kell dobnunk, el kell engednünk a kezünkből a levelet, ha azt szeretnénk, hogy megérkezzen a címzetthez. Ha ez nehezedre esik, megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek az elengedésben, és abban, hogy alávesd magad Isten akaratának.

A harmadik lépés pedig, hogy észrevegyük, felismerjük az ezek után adódó benyomásokat és késztetéseket. Ezek ugyanis az isteni útmutatás megnyilvánulásai. Erős érzeteink, gondolataink, sőt, látomásaink támadhatnak. Figyeljünk oda azokra a dolgokra, amiket hallunk; arra, hogy mit mondanak az emberek körülöttünk vagy a televízióban, újra meg újra.

Az angyaloktól származó üzeneteket mindig a bizonyosság és a béke érzése kíséri, még akkor is, ha maga az üzenet esetleg elbizonytalanító, mert arra késztet, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat. Követnünk kell az útvonalat, amit az angyalok felrajzolnak előttünk, másképp meglehet, hogy imánk nem, vagy nem teljesen válik valóra.

Néha találkozom olyan emberekkel, akik arról panaszkodnak, hogy Isten és az angyalok nem figyelnek rájuk, de amikor beszélek velük és az angyalaikkal, mindig kiderül, hogy épp fordítva van: ők azok, akik nem figyelnek Istenre és az angyalaikra.

Dr. Doreen Virtue



Fordította : Cziczelszky Judit (edesviz.hu)

Megjegyzések