Ismerd meg a karmádat az előző életed alapján! Készülj fel a következő életedre!

A karmánk rólunk árulkodik, azt mutatja meg, hogy mit csináltunk jól és mit rosszul előző életünkben. Most viszont megtudhatjuk, hogy mit kell tennünk azért, hogy a következő életünkben minden nagyszerűen alakuljon.


Mit jelent a karma?

A szanszkrit nyelvben a karma szó cselekvést jelent, a fizikai cselekvésen túl spirituális cselekvés is zajlik bennünk. A buddhizmus szerint minden cselekedet reakciót vált ki. És ez igaz a gondolatainkra is, hiszen amit gondolunk, arra az Univerzum reagálni fog.


A karma egyszerű dolog: arra vonatkozik, abban nyilvánul meg, amit és amivel kapcsolatosan gondolunk, cselekedünk. A karmánkat nem visszük magunkkal a sírba, hanem újjászületésünkkor ismét aktívvá válik, legalábbis ezt állítja a reinkarnáció törvénye. Sok ember megoldatlan ügyeket hagy maga mögött, amelyektől nem fog megszabadulni, hanem magával viszi a következő életében is, így ha nem oldja meg a problémákat, azok mindig fel fognak bukkanni, bármikor is szülessék újra az illető.

Most megtudhatjuk, hogy előző életünkből milyen karmát hoztunk át. Ehhez az évszámunkra lesz szükség. Addig kell számolgatni, amíg az eredmény egy darab számjegy lesz, két kivétel van, a 11-es és a 22-es.


Egy példa: 1985. 4. 12

A karmikus szám: 1+9+8+5+4+1+2 = 30 = 3+0 = 3

1. Az előző életedbe nem tudtál függeten lenni, és ez a mostani életedben is érezteti a hatását. A megoldás az, hogy higgy jobban önmagadban, vállald a felelősséget a szavaidért, tetteidért mert csak így lehetsz szabad, érzelmileg független egyén.

2. Előző életedben egyáltalán nem hallgattál az érzelmeidre, így sok lehetőséget szalasztottál el. Ez most sincs másképp, így ha azt szeretnéd, hogy megszabadulj ettől a karmától, hallgass a belső hangra, az ösztöneidre.

3. Mivel előző életedben eléggé frivol, léha voltál, nem vettél semmit komolyan, ezért ma inkább a felhők között érzed jól magad, a koncentráció nem az erősséged. Határozottságra, komolyságra van szükséged, hogy változtatni tudj életeden.

4. Előző életedben igencsak lusta ember voltál, ezért most úgy tűnik, hogy kétszer olyan keményen kell megdolgoznod a sikerért. Szorítsd össze a fogad, és harcolj magadért, így a következő életedben már könnyebb lesz az életed.

5. Előző életedben hedonista voltál, csak az élvezeteknek éltél. Most viszont nem igazán vagy sikeres a párkapcsolatok terén. A legjobb, amit tehetsz, hogy jobban tiszteled, értékeled azokat az embereket, akik közel állnak hozzád, és szeretnek.

6. A másik életedben gyakran elhanyagoltad a családodat, ezért most úgy érzed, hogy senki sem foglalkozik veled, nem szeretnek igazán a közeli hozzátartozóid. Ha nem szeretnél egyedül maradni, légy kedves a családtagokkal, alakíts ki szorosabb kapcsolatot velük.

7. Előző életedben nem törekedtél semmiféle spirituális fejlődésre, ezért ma eléggé szkeptikus, elégedetlen, boldogtalan életet élsz. Fel kell fedezned a világ szépségeit, bíznod kell az emberekben, érdemes egy spirituális-lelki tanfolyamra beiratkoznod.

8. Előző életedben túlköltekeztél, két kézzel szórtad a pénzt, így most valószínűleg anyagi nehézségekkel küzdesz. Hogy megszabadulj ettől a karmától, be kell osztanod a pénzed, és az is jó, ha kidolgozol egy tervet a jövőre nézve.

9. Az egoizmus volt a legmeghatározóbb előző életedben, és most addig nem fogsz rátalálni a boldogságra, míg nem segítesz másoknak. Ha mindig magaddal leszel elfoglalva, elmagányosodsz és boldogtalan maradsz.

11. Ez egy speciális számsor, amely arra utal, hogy egyes helyzetekben nincs bátorságod kiállni magadért, ezért több lehetőséget is elszalasztasz. Ezért a mostani életedben határozottnak, erősnek kell lenned, mert ha tovább folytatódik a passzivitás, akkor annak nem lesz jó vége.

12. Előző életedben felelőtlenül viselkedtél, aminek most iszod meg a levét. Semmi sem akar sikerülni ebben az életben, mert mindig gyerekesen viselkedsz. Elérkezett az idő, hogy felnőj, és felelősséget vállalj tetteidért.


Megjegyzések