Louise L. Hay: 10 kijelentés, ami átsegít életed nehézségein és meggyógyítja összetört szívedet!




Előbb, vagy utóbb veszteségek fognak érni, mert ilyen az emberi élet körforgása. Ahhoz, hogy értékelni tudjuk a szépet, a csodát, meg kell tapasztalnunk a tragédiát is. Azonban ezekben a nehéz pillanatokban is vannak technikák, amelyek segítenek a gyógyulásban, vagy a lelki terhek feloldásában.

Most a híres Louise L. Hay metafizikai előadó, életmódtanácsadó elmondja, hogy milyen pozitív megerősítésekkel, állításokkal tudjuk meggyógyítani magunkat, lelkünket.

“A fájdalom a szívé és a léleké. Gyászold a veszteséged, engedd meg, hogy a legbelsőbb éned találkozzon vele, tölts időt vele. A szenvedés egy választás, nem kötelező. Gondold azt, hogy egy film kellős közepén születsz meg és a kellős közepén távozol, akárcsak az emberek, akiket szeretsz. A szeretet sosem hal meg és a szellem soha nem érez veszteséget.

Mivel a gondolataid formálják az átélt élményeket, próbálj meg szeretettel, gyengéden fordulni a szenvedéshez, fájdalomhoz. És ne feledd, egy összetört szív mindig nyitott.

Ha megváltoztatjuk gondolatainkat, képesek leszünk az életünket is megváltoztatni, jobb irányba terelni. A szeretet sosem hal meg, ahogyan a lélek sem. Legyünk jók magunkkal, szeressük magunkat. A vég egy új kezdetet jelent. Ezt nem szabad elfelejteni” – vallja Louise L. Hay.


Íme a 10 kijelentés!

1. A szeretet határozza meg minden kapcsolatomat.

2. Minden dolog úgy alakul, ahogyan annak alakulnia kell.

3. Ha ajándékot adok, lelket gyógyítok.

4. Szomorúságomban is szeretem önmagam.

5. Érzem a fájdalmat, de nem fogom mindig magammal cipelni.

6. A szeretet erejét sokkal nagyobbra tartom, mint a veszteség érzését.

7. Bármilyen körülmény között is megtalálom a szeretetet.

8. Szeretem az életet és az élet is szeret engem.

9. Élek, tehát szeretek.

10. Meggyógyultam.






Megjegyzések