Mentális védelmek


Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, mondjuk egy nyilvános helyre, kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré. Ez különösen az érzékeny emberek esetében fontos, akik hajlamosak magukba engedni mások energiáit.

Hogy megvédd magad, egyszerűen csak képzeld el vagy érezd, hogy teljesen körbevesz egy fény, melynek színét te magad válaszod meg. Másokat vagy tárgyakat (például járműveket, házakat) is védhetsz ezzel a fénnyel. De a védelem hatása kopik, ezért körülbelül 12 óránként meg kell ismételni.

Az alábbiakban következik néhány szín, amelyek közül a helyzettől függően választhatsz:

Fehér fény: Hatásos a bűnözés és a fizikai támadások ellen. Pótlólagos angyali védelmet hív melléd.

Rózsaszín fény: A negativitás ellen véd. Segít olyankor, mikor negatívan gondolkodó, panaszkodó vagy pletykás emberek között vagy, mert a rózsaszín pajzson csak a szeretet képes áthatolni.

Zöld fény: Fizikai gyógyító pajzs. Használd olyanok esetében, akik fizikailag megsérültek vagy betegek.

Bíbor fény: Pszichikus védelem pszichikus támadások és entitások ellen. Tükörlabda: Amikor sérülékenynek érzed magad, vagy ha olyankor kell durva energiájú helyre menned (például nagyobb embertömegbe vagy megterhelő üzleti tárgyalásra), amikor csakráid tiszták és nyitottak, lásd, vagy érezd, hogy egy tükörlabdába lépsz. A labda tükörfaláról minden negativitás visszapattan. Ólompajzs: A negativitás elleni legerősebb védelem arra az estre, amikor harc vár

rád, vagy különösen sérülékenynek, nyitottnak érzed magad. Lásd, vagy érezd, hogy egy pillekönnyű ólomréteg vesz körül, melyen semmi nem képes áthatolni.


Hármas védelem: Válassz ki három vagy több színt, és a tökéletes védelem érdekében helyezd magad köré több rétegben. Dr. Doreen Virtue






Megjegyzések