Mit hoz számodra az idei év?
A személyes év

Az ember, míg e földön él, kilenc periódusos ciklusokban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jellemzi). Életünk minden egyes éve egy fejlődési szakasz része. Ha tudni szeretnénk, hol járunk éppen a fejlődésünk útján, kiszámíthatjuk saját személyes évünket.

Nincs szükség másra, csak a saját születési hónapunkra és napunkra, valamint arra az évszámra, amelyre kíváncsiak vagyunk.


Ha például K. Júlia szeptember 5-én született, és a 2007. év jellegére kíváncsi, össze kell adni a következőket:
2007+09+05=23=2+3=5
Júlia tehát az 5-ös ciklusban tart.


Mit takarnak a számok?

1-es személyes év
Valami új kezdődik. Minden, amit most teszünk, kihat a következő kilenc évre. Bíznunk kell önmagunkban, erőnkben, alkotótehetségünkben. Muszáj kihasználni ezt az évet, mert ilyen lehetőségek nem túl gyakran adatnak meg.

2-es személyes év
A tervek ideje. Meg kell rajzolni a célokat, aztán haladni kell az előre vetített úton. A tervezgetés időszakában új kapcsolatok szövődhetnek, segítő emberek bukkannak föl. Legyen kedves hozzájuk, de óvatos is, nem minden tanács szolgálja célja elérését.

3-as személyes év
A tanulás éve. Az alkotás, művészkedés, és szerelem ideje. Ne pazaroljuk energiánkat fölösleges dolgokra, összpontosítsunk mindig a célra. Tartsunk gyakran önvizsgálatot, szűrjük le a tanulságokat, meditáljunk. Fontos a mérsékletesség. Ez az év sikert hoz a pénzügyek és a szerelem terén.

4-es személyes év
A kapcsolatok ápolásának ideje. Most a legfontosabb a törődés, az igaz szeretet felismerése. Ne legyünk restek erőfeszítéseket tenni családunk érdekében, legyen türelmünk és időnk meghallgatni a szeretteinket. A 4-es év a megpróbáltatások ideje is, de aki kiállja a próbát, számíthat a sikerre.

5-ös személyes év
A nyitottság, a boldog sodródás ideje. Bármilyen haszontalannak tűnhet is egy bulizással, tombolással töltött hétvége, nem az annak, aki az 5-ös személyes évét éli. Legyen közvetlen, kedves és laza, hagyja magát sodródni. Sose tudhatja, mikor merre veti az ár, és abból milyen sikert kovácsolhat később.

6-os személyes év
A kihívások ideje. Életbe vágó történések, sorsfordító döntések időszak ez. Most megtalálhatja végre a lelki társát, vagy a harmóniát a meglévő kapcsolatában. Akár kisbaba érkezésére is van lehetőség. Ne a karrierre, a pénzre koncentráljon, hanem azokra, akikre számíthat, akik szeretik önt.

7-es személyes év
Az önelemzés ideje. Vonuljunk el egy kicsit a világtól, és nézzünk magunkba. Ebben az időszakban nagyon hasznos felfedezéseket tehet. Ne törődjön most a külvilággal, az anyagi javakkal, nem kell aggódni ezek miatt. Koncentráljon arra, hogy végre elfeledhesse a múltbeli sérelmeket, és tiszta, megbocsátó szívvel gondolhasson ellenségeire. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év
A meggazdagodás ideje. Tűzzön ki nagy célokat maga elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedjünk, s ne legyünk túlzottan szerények. Merjünk nagyot álmodni! Valóra válik.

9-es személyes év
A rend ideje. Tegyük rendbe a dolgainkat magunk körül, tisztogassunk a szívünkben, ne maradjanak lezáratlan ügyeink. Új dologba most nem érdemes kezdeni. Bár ez nem könnyű év, mégis közel a várva várt megkönnyebbülés.


Megjegyzések