Raphael Arkangyal: A legfelsőbb gyógyító az Angyalok között



Fizikai kihívások esetén, mint amilyen a fájdalom és a betegségek, nincs jobb gyógyító az angyali birodalmakban, mint Raphael Arkangyal. Ez az Angyal, kinek neve annyit jelent: „Isten Gyógyít” azonnali megkönnyebbülést tud hozni a szenvedőnek. Raphael gyönyörű, sugárzó, smaragdzöld gyógyító energia veszi körül. Gyakran beburkolja a fájó testrészt ezzel a gyógyító fénnyel. A fény úgy hat, mint egy gyógyító balzsam, és azonnali, teljes gyógyításra képes.

Raphael, mint a szellemvilág többi lakója is, egyszerre képes jelen lenni mindenki mellett, aki tőle kér segítséget. Az idő és a tér nem korlátozza őt. Ezért soha nem kell attól tartanunk, hogy egyéb kötelességeiben zavarnánk meg, amikor a segítségét kérjük.
A gyógyító arkangyal abban a pillanatban megjelenik mellettünk, amint szólítjuk. Hívhatjuk gondolatban, vagy fennhangon „Raphael, kérlek, segíts!” Kérésünkre szeretteinknek is segítségére siet.
Raphael hatalmas gyógyító ereje úgy hat, mint egy spirituális operáció – eltávolítja a félelmet és a sötétséget testünkből és tudatunkból. Előfordul azonban, hogy segítségül hívjuk Raphaelt, mégis útjába állunk gyógyító tevékenységének. Például nem engedjük, hogy hozzáférjen „bűnös titkainkhoz”, így nem tudja azokat eltávolítani belőlünk. Vagy azzal próbálunk segítségére lenni, megmondjuk, mit tegyen. Bármennyire is a jó szándék vezérli, az ilyen emberi közbelépés otrombán az arkangyal útjába áll. Ezért, miután segítségül hívtuk Raphaelt, legjobb, ha teljesen megnyitjuk előtte testünket, tudatunkat, és szívünket. Így lesz lehetősége beteljesíteni Istentől kapott feladatát, hogy mindent tökéletesen meggyógyítson.
Nem számít, hogy csak egy letört köröm, vagy látszólag végzetes betegség nyomaszt bennünket, mindig hívjuk Istent és az Arkangyalokat segítségül. Az Ég nem azt várja tőlünk, hogy csak a teljes rettegés és elkeseredés állapotában forduljunk hozzá. Így írtak erről az Arkangyalok az én közvetítésemmel az ANGEL
THERAPY – ANGYAL TERÁPIA c. könyvben:

Hívd segítségül Isten mennyei teremtményeit, amint tudatosul benned belső fájdalmad. A bölcs házigazda, ha füstszagot érez, nem várja meg, hogy a házát elborítsák a lángok, mielőtt felhívná a tűzoltókat. Ezen a ponton már szinte felesleges is a segélyhívás. Ne várjatok Isten nevének szólításával addig, míg mérhetetlen félelem borít el benneteket.
Ő mindig segítséget és vigaszt nyújt nektek, még ha percekig nem is érzitek szerető karjait, mert a félelem rétegei elválasztanak a mennyektől. A bölcs ember megtanulja felügyelni saját jól-létét, és nem haboz segítséget vagy vigasztalást kérni az égi lényektől.
Tanuld meg jól ezt a leckét szeretett gyermek, mindig törődj bensőddel, mindig hívj segítséget, ha szükséged van rá. Így félelmeid árapálya nem hoz majd csapkodó hullámokat, csak csendes ringatózást, mely nem korbácsolja fel lelked nyugalmát.
Az Angyalok azért vannak itt, hogy segítsenek rendbe hozni az életünket. Csak arra várnak, hogy kérjük a segítséget.


Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések