11 TIPP A LELKITÁRSAD BEVONZÁSÁRA




Megtalálni a lelkitársam. Avagy a szerelem isteni időzítése 

Azt ugyan nem tudjuk Neked megmondani, mikor bukkan fel a lelki társad, de egy valami biztos: az igaz szerelem bárki számára lehetséges kortól függetlenül.

Íme 11 tipp, hogy a Te lelkitársad is elérkezzen hozzád, méghozzá isteni időzítés szerint.


Higgy benne, hogy megtörténhet

A mi csodálatos univerzumunk úgy van berendezve, hogy azokat az embereket küldje hozzánk, akiknek a meggyőződései egyeznek a miénkkel. Ha nem hiszed, hogy valaha is megleled az Igazit, akkor nos?talán nem is fogod. Hinni és tudni, hogy a lelkitársad valahol a világban van – a legfontosabb alapelv. Ha rájössz, hogy az Igazi nemhogy vár Rád valahol, de már keres Téged, akkor tiéd lehet az igaz szerelem.


Szeresd önmagad

Tudd, hogy szerethető vagy. Minden nap tápláld magad szeretettel, elismeréssel, pozitív gondolatokkal és gyengédséggel. Kezdj el úgy törődni magaddal, mintha Te lennél a legfontosabb ember a világon. Megérdemled a saját szereteted. Amikor ezt elfogadod, az egész világ tükörként fog viszontszeretni. Oscar Wilde mondta a legtalálóbban: ,,Szeretni önmagad egy életre szóló románc kezdete.?


Csinálj helyet a szeretteidnek

A fizikai zűrzavar eltávolítása az életedből az egyik legyorsabb útja az új pozitív energia beáramlásának. Ezzel egyidőben tényleges helyet kell teremteni a hamarosan érkező szerelemnek. Szabadíts fel helyet a gardróbban, ürítsd ki a lelkitársad oldalán lévő éjjeli szekrényt is, így amikor majd megérkezik, megtöltheti a saját személyes tárgyaival. Csinálj helyet, hogy az univerzum olyan otthonba küldhesse a lelki társad, ahol már várják őt (ez akkor is fontos, hogyha nem tervezed, hogy a másik az otthonodba költözzön).


Gyógyítsd meg a szíved

A múltbéli sebek meggátolnak abban, hogy magadhoz vonzd a nagy szerelmet. Talán nem tűnik fel, de neheztelni, vagy nem megbocsátani éppen úgy odaköt a másokhoz. Készíts egy listát a régi szerelmeidről, akikre még mindig neheztelsz vagy haragszol. Írj mindegyiknek egy részletes levelet, amelyben kifejted, miért vagy dühös. Adj ki magadból mindent, ne aggódj, ezeket a leveleket nem kell elküldened soha. Aztán írj még egy levelet ? ezúttal a másik fél szempontjából. Ezután olvasd fel magadnak hangosan azzal a szándékkal, hogy minden fennmaradó gyűlölet elszálljon belőled. Amikor begyógyítjuk a múltbéli sebeinket, ajtót nyitunk egy teljesebb jövőnek.


Térképezd fel a vágyaidat

Írj egy listát a legfontosabb tulajdonságokról, amelyekkel szeretnéd, hogy a lelkitársad rendelkezzen. Ezután fogd a listát és készíts egy képzeletbeli térképet, egy kollázst, ami a romantikus jövődet fogja reprezentálni. Ez tényleg működik! Ismerek egy negyven körüli egyedülálló férfit, aki hamar rátalált a lelkitársára ezzel a módszerrel: miután elkészítette a térképét, lefotózta és beállította háttérnek a laptopján és a mobil telefonján. Napjában többször összpontosított az elképzelésére és lám, néhány hónapon belül rá is talált az igaz szerelemre.


Légy az a szerető ember, aki vagy

Találd meg a módját, hogy többször kifejezhesd a szereteted a körülötted lévőknek. Az univerzum folyamatosan tükröt tart elénk.


Éld meg a lelkitárs igazságát minden nap

Élj abban a tudatban, hogy egy szerető, elkötelezett kapcsolatban vagy. A nagy szerelem mindenkit utólérhet, minden korban, ha szeretnéd mágnesként bevonzani a szerelmet?Ezzel az ,,úgy élek, mintha? módszerrel a tetteid követik majd, amit hiszel. Például vehetsz születésnapi üdvözlőkártyát, amit odaadhatsz neki egy nap. Vagy vehetsz olyan koncert- és színházjegyeket, amelyeken együtt vennétek részt. És ha igazán belejöttél, egy nap a képzeletedben elkezdhetsz hozzá beszélni is.


Készíts egy kapcsolat oltárt az otthonodban

Feng Shui szakértők szerint a hálószobád ajtótól legtávolabb eső jobb sarka jelképezi a kapcsolatokat. Hogy felélénkítsd ezt a helyet, készíts egy oltárt. Az ide kerülő tárgyak lehetnek virágok, egy pár rózsaszín, vagy piros gyertya, egy pár apró hattyú, romantikus fényképek, ikonok vagy szobrok, amik jelképezik a szerelemmel és családdal kapcsolatos elképzeléseidet. Akár a vágyaid térképét is elhelyezheted itt. Minden nap szentelj egy kis időt arra, hogy leülj az oltárhoz és elmondj egy imát és kifejezd háládat a szerelem érkezéséért.


Hallgass a megérzéseidre és cselekedj!

Fontos, hogy figyeljünk az univerzumtól érkező jelekre vagy a semmiből előbukkanó meghívásokra, amelyek elvezethetnek a lelkitársadhoz. Cselekedj, amikor ilyen lehetőségek adódnak. Ez jelentheti azt is, hogy regisztrálsz egy online társkeresőre, búvártanfolyamra mész, vagy csak egyszerűen megosztod a bizalmas barátaiddal azt a vágyadat, hogy találkozz életed szerelmével.


Érezd át, milyen lehet a lelki társaddal lenni

Azelőtt, hogy 10 éve találkoztam férjemmel, az volt a szokásom, hogy minden nap napnyugtakor meggyújtottam néhány gyertyát, bekapcsoltam a kedvenc gregórián dalokat tartalmazó CD-met és leültem egy nagy, kényelmes fotelbe. A szemeimet behunyva elképzeltem milyen érzéseket váltana ki belőlem egy lelkitárs megléte. A testem minden részében éreztem és tudtam, hogy már úton volt felém. Voltak olyan napok, amikor arra gondoltam, hol késik már, de elengedtem ezeket a gondolatokat és tudtam, hogy biztosan el fog jönni.


Fűszerezd meg a várakozást

Azok, akiknek fogytán a türelmük gondoljanak erre: választhatod, hogy megengeded magadnak az elhagyatottság és magány érzését, vagy lehetsz boldog és áldott. Az egyik módja az utóbbi elmeállapot elérésének, egy ősi japán esztétika megértése. A wabi sabi abban látja az értéket, ami öreg, használt, tökéletlen és múlandó. Valójában szépséget és tökéletességet keres a tökéletlenségben. Ahelyett, hogy elnyújtod a várakozást ? és az egyedüllét tökéletlenségét ? alkalmazhatod a wabi sabi módszert és kiélvezheted egyedülléted utolsó napjait. Megfűszerezheted az utazást és örömtelivé teheted a várakozást. Az egyik legjobb módszer erre, hogy vidd el magad különleges helyekre, ahol olyasmit csinálsz, ami valójában Téged tesz boldoggá!

Fogd fel így: amikor egy virág magvai a fölbe kerültek és az első hajtások megjelentek, a kertész nem szedi össze minden nap a leveleket, hogy gyorsabban nőjenek. Bízik az anyatermészetben, aki megfelelően fog beavatkozni, amikor szükség lesz rá, és a virág végül kihajt. Ahogy a kertész, Te is elültetted a magvakat és meginvitáltad a szerelmet, hogy kivirágozzon az életedben.

Amit biztosan tudok: a lelkitárs titok működik. Mindenkinek, minden korban. Csak annyit igényel, hogy belé fektess egy kis időt, energiát és figyelmet. Nem éri meg az életed hátra levő részének boldogsága ezt a kis áldozatot?





Megjegyzések