😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Február 13: TEREMTS KAPCSOLATOT ISTENNEL!


GyermekkĂ©nt nagy bĂŒszkesĂ©ggel töltött el az, ha önĂĄllĂłan vittĂ©l vĂ©ghez valamit, az önfenntartĂĄs tovĂĄbbra is nagy öröm forrĂĄsa a szĂĄmodra. Azonban az, hogy tĂĄmaszkodsz a többi emberre, az teljesen mĂĄst jelent, mint az, hogy fĂŒggetlenĂ­ted magad IstentƑl.
  Örök Ă©rvĂ©nyƱ kapcsolatot alakĂ­tottĂĄl ki Istennel - a tƑle valĂł elkĂŒlönĂŒlĂ©sed csupĂĄn a kĂ©pzeletben jöhet lĂ©tre. A mennyorszĂĄg vĂ©gtelen szeretete, bölcsessĂ©ge Ă©s bƑsĂ©ge, ha Ășgy kĂ­vĂĄnod, folymatosan a rendelkezĂ©sedre ĂĄll… szabad akaratod megakadĂĄlyozza Istent abban, hogy rĂĄd kĂ©nyszerĂ­tse a segĂ­tsĂ©gĂ©t. Ha segĂ­tsĂ©get kĂ©rsz, automatikusan rĂĄkapcsolĂłdsz az ajĂĄndĂ©kok egy kimerĂ­thetetlen tĂĄrhĂĄzĂĄra - ami sokban hasonlĂ­t pĂ©ldĂĄul arra a sokfĂ©lesĂ©gre, amit akkor tudsz elĂ©rni, amikor rĂĄkapcsolĂłdsz az internetre.
  EmlĂ©kezz erre a kapcsolatra mindabban, amit teszel. Minden feladatoddal, döntĂ©seddel Ă©s kĂ©rdĂ©seddel fordulj a mennyorszĂĄghoz. Isten megbĂ­zhatĂł hĂ­rnökeikĂ©nt mi, angyalok segĂ­tĂŒnk majd emlĂ©kezned erre, Ă©s megtisztĂ­tjuk az isteni kommunikĂĄciĂł csatornĂĄit, ha megkĂ©rsz rĂĄ bennĂŒnket.


Gondolat a mai napra:

Nem felejtek el kapcsolatba lépni a mennyorszåggal a nap folyamån. Minden döntésem, kérdésem és cselekedetem sorån isteni tåmogatås utån folyamodok. Köszönet néked, Istenem, biztos segítsegedért, amit most hålåsan elfogadok.

Doreen Virtue

AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések