ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 13: TEREMTS KAPCSOLATOT ISTENNEL!


Gyermekk√©nt nagy b√ľszkes√©ggel t√∂lt√∂tt el az, ha √∂n√°ll√≥an vitt√©l v√©ghez valamit, az √∂nfenntart√°s tov√°bbra is nagy √∂r√∂m forr√°sa a sz√°modra. Azonban az, hogy t√°maszkodsz a t√∂bbi emberre, az teljesen m√°st jelent, mint az, hogy f√ľggetlen√≠ted magad IstentŇĎl.
  √Ėr√∂k √©rv√©nyŇĪ kapcsolatot alak√≠tott√°l ki Istennel - a tŇĎle val√≥ elk√ľl√∂n√ľl√©sed csup√°n a k√©pzeletben j√∂het l√©tre. A mennyorsz√°g v√©gtelen szeretete, b√∂lcsess√©ge √©s bŇĎs√©ge, ha √ļgy k√≠v√°nod, folymatosan a rendelkez√©sedre √°ll… szabad akaratod megakad√°lyozza Istent abban, hogy r√°d k√©nyszer√≠tse a seg√≠ts√©g√©t. Ha seg√≠ts√©get k√©rsz, automatikusan r√°kapcsol√≥dsz az aj√°nd√©kok egy kimer√≠thetetlen t√°rh√°z√°ra - ami sokban hasonl√≠t p√©ld√°ul arra a sokf√©les√©gre, amit akkor tudsz el√©rni, amikor r√°kapcsol√≥dsz az internetre.
  Eml√©kezz erre a kapcsolatra mindabban, amit teszel. Minden feladatoddal, d√∂nt√©seddel √©s k√©rd√©seddel fordulj a mennyorsz√°ghoz. Isten megb√≠zhat√≥ h√≠rn√∂keik√©nt mi, angyalok seg√≠t√ľnk majd eml√©kezned erre, √©s megtiszt√≠tjuk az isteni kommunik√°ci√≥ csatorn√°it, ha megk√©rsz r√° benn√ľnket.


Gondolat a mai napra:

Nem felejtek el kapcsolatba lépni a mennyországgal a nap folyamán. Minden döntésem, kérdésem és cselekedetem során isteni támogatás után folyamodok. Köszönet néked, Istenem, biztos segítsegedért, amit most hálásan elfogadok.

Doreen Virtue

Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések