ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 23: Vess pozit√≠v szavakat a j√∂vŇĎdbe!


Ahogyan k√©pes vagy szeretettel teli energi√°t k√ľldeni a j√∂vŇĎdbe - ahol az helyet foglal, √©s megv√°r t√©ged, a lehetŇĎ legt√∂bbet hozv√°n ki minden helyzetbŇĎl -, ugyanez t√∂rt√©nik szavaiddal is. Mint m√°r tudod, minden egyes kimondott sz√≥nak √©s gondolatnak erŇĎteljes hat√°sa van...ez egy rendel√©snek a megfelelŇĎje, amelynek sor√°n azt k√≠v√°nod, amit csak √°tszeretn√©l √©lni.
A mai napon v√°lassz olyan szavakat, melyek azt t√ľkr√∂zik, amire val√≥j√°ban v√°gysz. Minden egyes sz√≥t a benned lakoz√≥ szeretettel teli l√©ny ejtsen ki, aki t√©nyleg  a sz√≠v√©n visel t√©ged √©s a vil√°got. Aj√°nd√©kozd meg √∂nmagadat azzal, hogy pozit√≠v szavakat k√ľldesz a j√∂vŇĎdbe. √Čs mint amikor r√°tal√°lsz egy r√©gen elrejtett √©s elfeledett √©rt√©kes dologra, ugyan√ļgy fog k√∂rbe√∂lelni m√ļltad kifejez√©seinek gy√ľm√∂lcse egy elj√∂vendŇĎ idŇĎben.


Gondolat a mai napra

Miut√°n a szeretet alkot√°sa vagyok, ekk√©ppen saj√°t teremtm√©nyeim is a szeretet sz√ľlem√©nyei. Minden egyes szavam a bennem lakoz√≥ szeretettel teli helyrŇĎl sz√°rmaznak. Szeretettel √∂lelem k√∂rbe minden kimondott szavam, √©s √∂nmagamr√≥l √©s mindenki m√°sr√≥l kedves szavakkal besz√©lek. Szeretetteljes m√≥don besz√©lek, hallok, √≠rok √©s gondolkodom; √©s √∂r√∂mmel fogadom magamba ezen megnyilv√°nul√°sokat. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések