Hívd be a lelki társadat!




Imáid megerősítéseid és vizualizációid segítenek összehozni benneteket.
Mint mindenkinek, neked is vannak lelki társaid - olyan emberek, akikkel együtt voltál a mennyországban és más életekben. Lelki egyezséget kötöttek, hogy találkoztok ebben az életben a kölcsönös spirituális fejlődés céljából. Sok ilyen egyezséget kötöttél különböző emberekkel, és ők mindannyian a lelki társaid. Közéjük tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.

Ez az üzenet azt az útmutatást adja, hogy aktívan hívd be az életedbe szerelmes lelki társadat. Ezt megteheted imákkal, megerősítésekkel és vizualizációkkal. Azt is jelenti, hogy dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Ha például egy fontos személyre vágysz, akinek remek humorérzéke van, akkor fejleszd ezt magadban. Hasonló a hasonlót vonzza, és ez a lelki társad behívására is igaz.

,,Iszonyatosan fontos vagy nekem. Minden nap azt hiszem, nem szerethetlek ennél jobban... de jön egy következő találkozás, amikor olyat csinálsz vagy mondasz amitől megdobban a szívem.. És NEM.. a közeljövőben nem akarlak elveszíteni... Te vagy nekem a legfontosabb. Annyira üresnek tűnik minden, ha nem vagy mellettem. De már azzal is könnyebb felkelni, hogy Te vagy minden nap az első gondolatom. El sem hiszed, hogy mennyire Szeretlek!:

,,Két szerelmes, akik között mély harmónia van, felolvad egymásban.
Eggyé válnak. Együtt lélegeznek, egymás közt vannak; az együttlét létezik.
Ebben a mély szerelemben megtörténik, hogy a két személy megszűnik kettőnek lenni. Valami áramlani kezd kettejük között. Amikor ez az áramlás megindul, boldogságot éreznek, és egy pillanatra megvalósul az egység." (Osho)





Megjegyzések