Hogyan keresd meg az ikerlelkedet?




A magától értetődő kapcsolat, tele szeretettel és bizalommal. Amikor az ember úgy érzi, végre szíve-lelke hazaért. Te is erre vágysz? Akkor minden bizonnyal az ikerlelked kutatod.

Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a felek kiegészítik egymást, dolgoznak az összhangon, kompromisszumokkal egymáshoz egyeztetik személyiségüket. Azonban ha igazi lelki társra lelsz, kapcsolatotok alapja az azonosság érzete: ugyanaz a látásmód, ugyanolyan célok és érzések vezetnek benneteket.


Ki a te ikerlelked?

Az ikerlelkek nem húzzák-vonják egymást ellenkező irányba, egy emberként törtetnek előre. Ha megtalálod ikerlelkedet, úgy érezheted, mintha a kapcsolatban minden gyorsabban történne: az érzelmi kötődés kialakulása, a megélt élmények intenzitása az ilyen jellegű szerelmi kötődésnél sokkal gyorsabb, mint egy hétköznapi kapcsolatnál.

Első pillanattól azt érzed, oka volt annak, hogy megismerted a másikat. Egy ikerpár képes önmagáért szeretni a másikat. Mivel érzelmileg és lelkileg azonosak, mindig látják, mi a jó a másiknak, és segíteni is szeretnék őt lelki fejlődésében. Céljuk mind a fizikális életben, mind lelkileg azonos, nem érzik az önfeladás, önfeláldozás terhét sem.


Úgy, ahogy vagy...

Az ikerlelkek találkozása valami spirituális élménnyel párosul. Ha lelkitársad jön veled szembe, úgy érezheted, teljesen felesleges megjátszanod magad. A megfelelni vágyással kapcsolatos félelmed elszáll, nem félsz önmagad lenni, könnyen át tudod lépni a lelki gátakat. Az ikerkapcsolat kulcsszava: a feltétel nélküli szeretet. Ha párod is úgy érzi, benned önmagára talált, nagy a valószínűsége, hogy lelki ikrek találkozásáról van szó.

Mivel az ikerlelkek szerelme nem elsöprő és szenvedélyes, sokkal inkább lelki közelségre, mint testi egyesülésre vágynak. Ha mindketten készen állnak, a fizikai lét semmilyen akadálya nem állhat az útjukba. Az is előfordul, ha a lelki társak valami miatt nem lehetnek egymáséi, kapcsolatuk következő életükben teljesül be.

Lelki társaddal az érdeklődési területetek is azonos. Kutatások bizonyítják, hogy gyakran az ikerpárok írása is rendkívül hasonló. A lelki társak gondolatvilága és testfelépítése is sem sokban különbözik, hasonlóan öltözködnek, és humorérzékük is egy szinten van.


Ikrek és rokonok

Az embernek ikerlélek társa csak egy van, ám a rokonlelkek kötődése is legalább olyan erős. Ezeket a kapcsolatokat a mély és őszinte barátság jellemzi, ellentétben a lelkitársi kapcsolattal, amely a párkapcsolat szintjén teljesül ki.

Hogyan ismerheted fel ikerlelkedet első pillantásra? 
Mit jelent a lelkitársi kapcsolat? 
A következő tippek segítenek, hogy meghalld, mikor sugallja a lelked, olykor egód ellenére, hogy Ő az igazi!

1. Ne partnered hibáira fókuszálj, hanem vedd észre, miként szembesít saját gyarlóságaiddal a kapcsolat!
2. Tanulj meg belső hangodra is hallgatni, és engedd, hogy a szív dolgaiban ő hozzon döntéseket az eszed helyett.
3. Ne félj szembenézni az igazsággal, még akkor is, ha az zavarba ejtő vagy kiábrándító a számodra.
4. Engedd el a hála és szeretet érzésével szívedben azokat a kapcsolatokat, amelyek nem kielégítőek a számodra.
5. Fogadd el, hogy van benned egy belső, mély bölcsesség, amely tudja, ki a számodra megfelelő társ, és lehet, olyan útra terel, amelyet korábban észre sem vettél.
6. Ismerd fel hibáidat, és gyengeségeidet, és ne késlekedj változtatni rajtuk.
7. Ne törj le, ha korábban már kerested az igaz szerelmet, de hiába.
8. Előfordulhat, hogy ikerlelked elsőre nem is mondható az esetednek, talán nem úgy néz ki, mint kamaszkorodban megálmodott ideálod.
9. Add meg a lehetőséget párodnak, hogy bizonyíthasson, a lehetőséget kettőtöknek, hogy kibontakozhassatok. De ha magányosnak, boldogtalannak érzed magad mellette, engedd el.
10. Az igaz szerelem sosem vak. Igazi, ha tisztában vagy a másik hibáival, mégis szereted, és ez tesz boldoggá, ez hoz nyugalmat, harmóniát és teljességet életedbe.
11. Lazíts! Ha itt az ideje, úgy is találkozol lelki társaddal.
12. A magány nem egyenlő az egyedülléttel: ne rohanj egyik kapcsolatból a másikba. Adj időt magadnak. Ismerd meg önmagad.

+1 Ha eljutottál arra a pontra az életben, hogy saját boldogságodnál jobban foglalkoztat téged a másoké, készen állsz ikerlelked fogadására. Ilyenkor belső erőid egyensúlyba kerülnek. Ez a harmónia hoz aztán boldogságot életedbe.




Megjegyzések