Önmagad újjáélesztése



Az elengedések idejét éljük. Biztosra veszem, hogy érzed is, mennyi minden változásban van… mennyi minden megújul. Tudom, túl sok minden történik egyszerre, ugyanakkor azt veszem észre, lassan hozzászokunk a gyors változásokhoz. 


Az elmúlt időszak tapasztalatai megerősítették bennem, hogy a megújulás nem lehetséges a múlt elengedése nélkül. Szembenézni a régmúlt fájdalmaival, félelmeivel, és áttranszformálni magunkban őket. Felengedni az érzéseket, hagyni, hogy kivérezzen a lélek… Kidühöngeni magad, megengedni, hogy fájjon… Amit egykoron nem tettél meg… Elfedted a sebet, betakargattad, mert nem akartad, hogy fájjon… Így ott maradt, belülről irányítva téged. Miatta zártad be a szíved és nem engedted, hogy szeressenek. Ezek a sebek blokkolták le a bőség áramlását életedben. Inkább bezártad magad, hogy ne kelljen újra fájdalmat érezned. 


Itt az idő, hogy letépd ezt a sebet, és hagyd begyógyulni. Fogadd el, hogy az életed része volt. A fájdalom, a csalódás mind kellett a fejlődésedhez. Nélkülük sokkal kevesebb lennél. Köszönd meg a fájdalomnak, hogy tanított téged, és mondd el, hogy tovább nincs szükséged rá. A múltnak nem kell hatással lenni a jövődre. 


Globálisan olyan energiák mozognak, melyek gyógyulásra késztetik nőiességünket, férfiasságunkat. Kreativitásunk feléled, az intuitív energiák megerősödnek. 


Ahhoz, hogy újjáéleszd önmagad, arra kérlek, utazz most vissza néhány évet az időben. Gondolatban menj vissza ahhoz a csöpp kisgyermekhez, aki valamikor voltál… Aki annyira tudott még álmodozni. Aki tisztában volt vele, mit akar az élettől. Aki feltétel nélkül tudott szeretni és szeretetet befogadni. Akit nem tévesztett meg az, amit lát… Aki bízott önmagában, a szüleiben, az egész világban… Aki nem utált, nem gyűlölt, nem akarta eldobni az életét. Aki kiváltságosnak érezte azt, hogy ebben a korban létezhet.  Aki tudott önfeledten a pillanatban létezni, nem rágódott a múlton, nem aggódott a jövő miatt…


Ez a kisgyermek még most is ott él benned. Ez a kisgyermek arra vár, hogy újra felvedd a kapcsolatot vele. Ez a kisgyermek SOHA nem adja fel. Ez a kisgyermek élni akar! Ez a kisgyermek semmi mást nem akar, mint hogy szeresd! Semmi másra nem vágyik, mint a figyelmedre. 


Tudom, már régen elveszítettétek a kapcsolatot. De ahhoz, hogy meggyógyítsd az életed, szükséged van rá. Az vagy te! Akkor még önmagad voltál. Aki most a tükörből néz vissza rád, talán nem hasonlít egykori önmagadhoz. Ezt az embert már a társadalom és a neveltetés formálta “valakivé”. Egykoron még képes voltál megélni minden érzelmet, és a jelenben léteztél. Újra vissza kell kapnod elveszett lényed! Fordítsd figyelmed befelé, állj meg a hétköznapok sűrű forgatagában, és hagyd, hogy emlékezz… Idézd fel, ki is vagy valójában. Lásd meg a csodát magadban! Érezd meg azt az erőt, amivel képes vagy BÁRMIT megvalósítani. Mert hidd el, ott van belül. A benned élő kisgyermek tudja, hogy így van. Ő nem haragszik rád. Te se tedd! 


Menj vissza, keresd meg a forrást, bocsáss meg magadnak, hogy hagytad magad megtéveszteni… hogy hagytad magad irányítani… De ne hibáztass senkit, vedd kezedbe az irányítást. Ennyi szükséges az újjászületéshez! Sok sikert kívánok hozzá! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések