ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 16: Haladj apr√°nk√©nt, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre!


√Ālmaid √©s sz√°nd√©kaid gy√∂ny√∂rŇĪek, √©s mik√∂zben ezeket a sorokat olvasod, mindegyik√ľk megnyilv√°nul. Ne engedd, hogy amb√≠ci√≥id m√©rt√©ke elnyomjon t√©ged... ezek k√©ts√©gtelen√ľl el√©rhetŇĎek, mindaddig, m√≠g szorosan vel√ľnk egy√ľtt dolgozol.
Ma arra k√©r√ľnk, hogy a k√∂vetkezŇĎk√©ppen cselekedj: d√∂nts √ļgy, hogy hat√°rozottan v√°gy√≥dsz valami ut√°n: tudd, hogy meg√©rdemled azt, √©rezd, hogy manifeszt√°ci√≥ja lehets√©ges; adj nek√ľnk enged√©ly arra, hogy seg√≠thess√ľnk, k√∂vesd az √ļtmutat√°sainkat, √©s engedd, hogy a j√≥ hozz√°d √°ramoljon. Ha megteszed mindezt, felt√©tlen√ľl olyan cselekedetek fel√© ir√°ny√≠tunk majd t√©ged, melyek √°lmaidat anyagi form√°ba √∂ntik majd.
Minden nagyszerŇĪ t√∂rekv√©s apr√≥ l√©p√©sekbŇĎl tevŇĎdik √∂ssze, √∂sszpontos√≠ts h√°t arra, hogy most azonnal tegy√©l egy l√©p√©st √°lmod ir√°ny√°ba. √úzeneteket k√ľldve t√°mogatunk t√©ged, amelyek egy erŇĎteljes √©rz√©s, v√≠zi√≥, gondolat, szavak vagy m√°s jelek form√°j√°ban jutnak el hozz√°d. Min√©l gyorsabban k√∂veted az √ļtmutat√°st, ann√°l hamarabb v√°lnak val√≥ra √°lmaid.


Gondolat a mai napra:

Krist√°lytiszt√°n eld√∂nt√∂m, mire is v√°gyom, √©s ezt az √°lmot meg√©rdemlem. Val√≥ra v√°l√°sa teljes m√©rt√©kben lehets√©ges. Angyalaimat arra k√©rem, seg√≠tsenek a v√°gyam megnyilv√°nul√°s√°ban, √©n pedig √©szreveszem majd, √©s k√∂vetem a hozz√°m √©rkezŇĎ √∂ssze √ļtmutat√°st. Apr√°nk√©nt, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre haladok, √©s sz√©tt√°rom karjaimat a befogad√°s elŇĎtt.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések