2017 feladatai, változásai


Jelenlegi helyzetünk rendkívül jó tükör mindannyiunk számára. Abból, ahol tartunk, teljesen kikövetkeztethető a múltunk. Tisztán látni, mik a tanulnivalók, hol vannak a blokkok, hiszen életünk ezen területein elakadás és tehetetlenség mutatkozik.

Ugyanakkor van bennünk egy sürgető várakozás, érzékeljük, hogy nincs tovább. ITT és MOST kell megoldani a feladatokat, mert enélkül nem tudunk továbblépni. 

Elsőként fontos elfogadni jelen helyzetünket, mert ha állandóan hadakozunk ellene, nem vesszük észre a kínálkozó megoldásokat. Ez van, elfogadom, tudom, hogy én alakítottam így, a megoldás is rajtam áll. Másodsorban pedig hinni kell abban, hogy ez a sokminden értünk történik. Ahhoz, hogy egy olyan harmonikus világban élj, amire vágysz, meg kell szabadulnod a terheidtől, félelmeidtől. Hiszen ha ragaszkodsz hozzájuk, egyre erősebben törnek fel lelkedből. Ha ezeket nem szelidíted meg, az életed sem változik. 

A 2017-es év egy áttörést hozhat az emberiségnek, és végre eljöhet az az időszak, amire olyan régóta vágyunk. Amikor már nem a félelmek motiválják cselekedeteink nagy részét, hanem a szeretet. Ez nem azt jelenti, hogy makulátlanok leszünk mindannyian, hanem azt, hogy már több lesz bennünk a szeretet, mint a negatív érzelmek.

Azért is érezzük magunkat olyan magányosnak, azért vannak álmatlan éjszakáink, hogy végre szembenézzünk lelkünk fájó oldalával. 

Mi az, ami a legjobban fáj? Mi az, ami a legjobban zavar? Mi az az életemben, ami a leginkább hátráltat, blokkol? 

Ha nagyon őszinte vagy és a szívedre teszed a kezed, mélyen belül már tudod, hiszen egyre inkább felerősödve, felnagyítva válnak láthatóvá a megoldandó feladatok. 

Biztosan észrevetted, hogy a testi tünetek nem egyszer, hanem egymás után sokszor, egyre fájóbb és erősebb formában öltenek testet. De ez nem baj, mindent meg tudsz oldani. 

A magány érzése nemhogy csökkenne, egyre erősödik. Úgy érzed, senki és semmi nem enyhítheti. S talán az az egy ember, aki képes lenne rá, jó messze van Tőled. 

A pénz nemhogy gyarapodna, egyre kevesebb. 

A félelmeid nemhogy csökkennének, egyre bátortalanabbá tesznek. 

Elhatározod, hogy diétázol, de még inkább felszedsz pár kilót. Ordít a tested, hogy gyógyítsd meg. 

A kocsid sem egyszer romlik el, hanem sokszor egymás után. 

Csak néhány példát soroltam fel, de ezek közül talán egyel tudsz azonosulni. De lehet, hogy egészen más dolgok foglalkoztatnak. Mindenki fejlődésében mások a feladatok. Vizsgáld meg, mi az az életedben, ami szinte ordít a változásért. 

Ha ezekkel a mondatokkal nem tudtál azonosulni, ez azt jelenti, hogy elöljáró vagy, és sokkal több dolgot oldottál már meg a múltból, mint az emberek zöme. 

Amennyire meredek a csúszda, és száguldanak az emberek lefelé, olyannyira már el is kezdődött az új növekedése. Egyszerre van jelen a múlt fájdalma és a jövő reménye. Kissé paradox érzés. 

Egyre többen éreznek rá az idei évben életük feladatára, s még ha nem is látszik, hogyan biztosít számára hosszútávon megélhetést, az arany fonál már meg van. Ne engedd el kérlek!

Néhány hónapja elindult egy gyönyörű folyamat, egyre több és több olyan pár talál egymásra, ahol már képes a feltétel nélküli szeretet irányítani a kapcsolatot. Felesleges címkézni őket (iker, duál vagy lélektárs), a fontos az, hogy éld meg ezt a szeretetet. Nyisd meg magad, dolgozd fel a múlt sérüléseit, s ha most magányosnak is érzed magad, nagy az esélye, hogy már idei évben útjaitok keresztezik egymást.

A testi tünetektől ne ijedj meg, rendkívül jó figyelmeztetőtáblák életed útján. Hangolódj rá a fájó részre és kérdezd meg, mit üzen Neked. Milyen elraktározott félelmet, fel nem dolgozott lelki fájdalmat tárolsz benne? Amint megérted üzenetét, a tünetek is enyhülnek majd. 

Egy biztos! Ideje megtanulni odafigyelni a belső hangocskára, aki minden lépésedet képes a megfelelő irányba terelni, ha nem állsz ellen. Bízz magadban! SENKI és semmi nem tudhatja, mi a jó Neked, senki nem tudja megmondani, mi fog történni Veled! Ideje a felelősségvállalásnak! Életed úgy alakul, ahogy alakítod. 

Tudom, hogy nem könnyű! Senkinek nem az... Legyünk tekintettel embertársainkra! Nem azt mondom, hogy mindenkin segíts, hiszen épp elég a saját megoldandó feladatod. De legalább ne árts! 

Ne ellenkezz, ne hadakozz az érzelmeid ellen, használd az ösztöneid!

Kitartás, nagyon gyorsan repülnek a hónapok, és ha már jóval kevesebb a megoldandó feladat és a félelem, azt fogjuk észrevenni, hogy az idő is lelassul, és élvezhetjük azt a csodás életet, amit megteremtettünk. És hidd el, sokkal jobban fogjuk értékelni a sok szenvedés után!

Felismerésekkel teli, csodálatos utazást kívánok Nektek erre az időszakra is!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések