😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 11: LĂ©gy tĂŒrelmes önmagaddal szemben!

KĂ©p: pinterest.com

Mindennap fejlƑdsz Ă©s tanulsz valamit, mĂ©g akkor is, ha tudatosan nem is Ă©rzĂ©keled ezt az elƑrehaladĂĄst. Amint kĂ©sƑbb visszatekintesz majd Ă©letednek erre a szakaszĂĄra, meg fogod Ă©rteni, hogyan illeszkednek egymĂĄshoz a kis darabkĂĄk. Meg fogod lĂĄtni, milyen ĂĄldĂĄsban volt rĂ©szed, Ă©s mennyit tanultĂĄl ebben az idƑszakban.
Kedvesem, nĂ©ha tĂșl szigorĂș vagy önmagadhoz! Oly hosszĂș utat tettĂ©l mĂĄr meg, Ă©s mĂ©gis megbĂŒnteted magad azĂ©rt, mert nem haladsz elĂ©g gyorsan, vagy mert nem jutottĂĄl elĂ©g messzire. A mai napra szĂłlĂł ĂŒzenetĂŒnk tehĂĄt az, hogy lĂ©gy tĂŒrelmes önmagaddal Ă©s az Ă©let folyamatĂĄval szemben. Minden dolgot a mennyorszĂĄg idƑzĂ­t - mikĂ©nt egy rĂłzsa is a megfelelƑ pillanatban bontja ki szirmait, Ășgy a sajĂĄt Ă©leted is egy tökĂ©letes idƑbeosztĂĄst követve fejlƑdik. Ha kezeiddel szĂ©tfeszĂ­tenĂ©d a virĂĄg szirmait, Ă©s erƑszakkal prĂłbĂĄlnĂĄd meg kivirĂĄgoztatni, az hamar elhervadna... Ă©s ez törtĂ©nne az Ă©leteddel is.
MinĂ©l tĂŒrelmesebben ĂĄllsz hozzĂĄ a fejlƑdĂ©s folyamatĂĄhoz, annĂĄl tĂĄgasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy minĂ©l több jĂł Ă©rkezzen be hozzĂĄd. Add ĂĄt nekĂŒnk az összes aggodalmadat az idƑvel kapcsolatban, Ă©s engedd meg, hogy elkĂ­sĂ©rjĂŒnk ahhoz az örök energiĂĄhoz, ahol lĂ©trejön a varĂĄzslat.


Gondolat a mai napra

TĂŒrelmes vagyok önmagammal  Ă©s magĂĄval az Ă©lettel szemben is. Feladom az összes kĂŒzdelmemet Ă©s azon akaratomat, hogy irĂĄnyĂ­tsam Ă©s erƑltessem a dolgok megtörtĂ©nĂ©sĂ©t. Boldogan ölelem magamhoz annak tudatĂĄt, hogy minden, amire vĂĄgyom, az az enyĂ©m, s ekkĂ©ppen mĂĄr most örömömet lelhetem benne. 

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések