ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 11: L√©gy t√ľrelmes √∂nmagaddal szemben!

Kép: pinterest.com

Mindennap fejlŇĎdsz √©s tanulsz valamit, m√©g akkor is, ha tudatosan nem is √©rz√©keled ezt az elŇĎrehalad√°st. Amint k√©sŇĎbb visszatekintesz majd √©letednek erre a szakasz√°ra, meg fogod √©rteni, hogyan illeszkednek egym√°shoz a kis darabk√°k. Meg fogod l√°tni, milyen √°ld√°sban volt r√©szed, √©s mennyit tanult√°l ebben az idŇĎszakban.
Kedvesem, n√©ha t√ļl szigor√ļ vagy √∂nmagadhoz! Oly hossz√ļ utat tett√©l m√°r meg, √©s m√©gis megb√ľnteted magad az√©rt, mert nem haladsz el√©g gyorsan, vagy mert nem jutott√°l el√©g messzire. A mai napra sz√≥l√≥ √ľzenet√ľnk teh√°t az, hogy l√©gy t√ľrelmes √∂nmagaddal √©s az √©let folyamat√°val szemben. Minden dolgot a mennyorsz√°g idŇĎz√≠t - mik√©nt egy r√≥zsa is a megfelelŇĎ pillanatban bontja ki szirmait, √ļgy a saj√°t √©leted is egy t√∂k√©letes idŇĎbeoszt√°st k√∂vetve fejlŇĎdik. Ha kezeiddel sz√©tfesz√≠ten√©d a vir√°g szirmait, √©s erŇĎszakkal pr√≥b√°ln√°d meg kivir√°goztatni, az hamar elhervadna... √©s ez t√∂rt√©nne az √©leteddel is.
Min√©l t√ľrelmesebben √°llsz hozz√° a fejlŇĎd√©s folyamat√°hoz, ann√°l t√°gasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy min√©l t√∂bb j√≥ √©rkezzen be hozz√°d. Add √°t nek√ľnk az √∂sszes aggodalmadat az idŇĎvel kapcsolatban, √©s engedd meg, hogy elk√≠s√©rj√ľnk ahhoz az √∂r√∂k energi√°hoz, ahol l√©trej√∂n a var√°zslat.


Gondolat a mai napra

T√ľrelmes vagyok √∂nmagammal  √©s mag√°val az √©lettel szemben is. Feladom az √∂sszes k√ľzdelmemet √©s azon akaratomat, hogy ir√°ny√≠tsam √©s erŇĎltessem a dolgok megt√∂rt√©n√©s√©t. Boldogan √∂lelem magamhoz annak tudat√°t, hogy minden, amire v√°gyom, az az eny√©m, s ekk√©ppen m√°r most √∂r√∂m√∂met lelhetem benne. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések