ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 13: L√ČLEGEZZ M√ČLYEKET!

Kép: pinterest.com

A l√©gz√©s a spiritu√°lis √©s a fizikai vil√°gokat √∂sszek√∂tŇĎ h√≠d. L√©gz√©sed eljuttatja a spiritu√°lis √©lelmet fizikai √∂nval√≥dhoz, t√°pl√°lv√°n a lelkedet, az elm√©det √©s a testedet.
A m√©ly l√©gz√©s a vak√°ci√≥hoz hasonl√≠t, ez√©rt is nevezz√ľk ezeket "szusszan√°snak". L√©legezz tudatosan, √©s m√©ly√≠ts rajta most azonnal. Tarts sz√ľnetet a bel√©gz√©sek √©s a kil√©gz√©sek k√∂z√∂tt, √©lvezkedj a levegŇĎ gy√∂ny√∂rŇĪs√©ges √©rz√©s√©ben.
T√∂lts fel √©letedet friss levegŇĎvel: t√∂lts idŇĎt vid√©ken, helyezz ez √©lŇĎ n√∂v√©nyeket otthonodban √©s munkahelyeden, vagy ruh√°zz be egy levegŇĎtiszt√≠t√≥-berendez√©sbe. Vedd figyelembe, hogy a foly√≥v√≠z k√∂zeli k√∂rnyezet ( bele√©rtve a tusol√≥dat √©s a k√°dadat) telis-tele van erŇĎteljes molekul√°kkal, melyek fenntartj√°k eg√©szs√©gedet √©s boldogs√°godat. 
A mai napon tŇĪzd ki magad el√© a l√©gz√©sed ritmus√°nak √©s m√©rt√©k√©nek tudatos megfigyel√©s√©t. Ha stresszes vagy, √ľgyelj arra, hogy bel√©gz√©sed m√©ly legyen. Az oxig√©n ellaz√≠tja a testedet, √ļj erŇĎvel t√∂lti fel energiaszintedet, √©s kreat√≠v megl√°t√°sokhoz √©s megold√°sokhoz vezet el.


Gondolat a mai napra

M√©lyeket l√©legzek. Rendk√≠v√ľli gy√∂ny√∂rrel sz√≠vom magamba a levegŇĎt, √©s √∂r√∂mmel f√ļjom ki.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések