😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 13: LÉLEGEZZ MÉLYEKET!

KĂ©p: pinterest.com

A lĂ©gzĂ©s a spirituĂĄlis Ă©s a fizikai vilĂĄgokat összekötƑ hĂ­d. LĂ©gzĂ©sed eljuttatja a spirituĂĄlis Ă©lelmet fizikai önvalĂłdhoz, tĂĄplĂĄlvĂĄn a lelkedet, az elmĂ©det Ă©s a testedet.
A mĂ©ly lĂ©gzĂ©s a vakĂĄciĂłhoz hasonlĂ­t, ezĂ©rt is nevezzĂŒk ezeket "szusszanĂĄsnak". LĂ©legezz tudatosan, Ă©s mĂ©lyĂ­ts rajta most azonnal. Tarts szĂŒnetet a belĂ©gzĂ©sek Ă©s a kilĂ©gzĂ©sek között, Ă©lvezkedj a levegƑ gyönyörƱsĂ©ges Ă©rzĂ©sĂ©ben.
Tölts fel Ă©letedet friss levegƑvel: tölts idƑt vidĂ©ken, helyezz ez Ă©lƑ növĂ©nyeket otthonodban Ă©s munkahelyeden, vagy ruhĂĄzz be egy levegƑtisztĂ­tĂł-berendezĂ©sbe. Vedd figyelembe, hogy a folyĂłvĂ­z közeli környezet ( beleĂ©rtve a tusolĂłdat Ă©s a kĂĄdadat) telis-tele van erƑteljes molekulĂĄkkal, melyek fenntartjĂĄk egĂ©szsĂ©gedet Ă©s boldogsĂĄgodat. 
A mai napon tƱzd ki magad elĂ© a lĂ©gzĂ©sed ritmusĂĄnak Ă©s mĂ©rtĂ©kĂ©nek tudatos megfigyelĂ©sĂ©t. Ha stresszes vagy, ĂŒgyelj arra, hogy belĂ©gzĂ©sed mĂ©ly legyen. Az oxigĂ©n ellazĂ­tja a testedet, Ășj erƑvel tölti fel energiaszintedet, Ă©s kreatĂ­v meglĂĄtĂĄsokhoz Ă©s megoldĂĄsokhoz vezet el.


Gondolat a mai napra

MĂ©lyeket lĂ©legzek. RendkĂ­vĂŒli gyönyörrel szĂ­vom magamba a levegƑt, Ă©s örömmel fĂșjom ki.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések