ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 28: BESZ√ČLJ AZ ANGYALOKHOZ!

Kép: pinterest.com

Mi meghallgatunk, majd v√°laszt adunk √∂sszes im√°dra √©s seg√≠ts√©gk√©r√©sedre. M√©g ha most nem is l√°tsz benn√ľnket, vagy nem √©rz√©keled jelenl√©t√ľnket, akkor is √©pp itt √°llunk melletted.
Amikor hozz√°nk sz√≥lsz, felt√°rod az angyali kapcsolatok kapuit. Min√©l t√∂bbet besz√©lsz hozz√°nk, ann√°l ink√°bb tudatosul benned l√©tez√©s√ľnk. Teljesen mindegy milyen √ļton-m√≥don kommunik√°lsz vel√ľnk - legyen az √≠rott, kimondott vagy halkan suttogott sz√≥... mi mindig meghalljuk mondand√≥dat, amit hozz√°nk int√©zel.
Mindig v√°laszolunk neked, eleinte lehet, hogy a sz√≠vedben √©rzed majd felelet√ľnket, az elm√©dben mer√ľl fel. Ezek val√≥s√°gos √ľzenetek, melyek tŇĎl√ľnk √©rkeznek, s melyeket a tiszta, felt√©tel n√©lk√ľli szeretet sz√°rnyain k√ľld√ľnk el hozz√°d.


Gondolat a mai napra

Az eg√©sz nap folyam√°n besz√©lgetek az angyalaimmal. Beavatom ŇĎket az √∂sszes d√∂nt√©sembe √©s minden helyzetbe, seg√≠ts√©get, √ļtmutat√°st, v√©delmet √©s k√∂zbenj√°r√°st k√©rek tŇĎl√ľk; √©s l√°tom szeretŇĎ kez√ľk munk√°j√°nak bizony√≠t√©k√°t, amint mindent szebb√© tesznek.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések

  1. H√°l√°san k√∂sz√∂n√∂m az √ļtmutat√°st √©s a sok seg√≠ts√©get ! √Āld√°s !

    VálaszTörlés

Megjegyz√©s k√ľld√©se