ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 29: ALAK√ćTSD √ĀT A NEGATIVIT√ĀST POZIT√ćV ENERGI√ĀV√Ā!

Kép: pinterest.com

Az agg√≥d√°st, a d√ľh√∂t, a bosszankod√°st √©s hasonl√≥kat "negat√≠v √©rzelmeknek" h√≠vjuk, mert idŇĎt √©s energi√°t sz√≠vnak  el tŇĎl√ľnk - azaz a negativit√°suk az energi√°juk ir√°ny√°ra utal. Ford√≠tott esetben pedig, miut√°n az olyan √©rz√©sek, mint az √∂r√∂m, a lelkesed√©s √©s a rem√©ny, megemelik erŇĎszint√ľnket, √≠gy ezeket "pozit√≠vnak" nevezz√ľk.
Az agg√≥d√°s olyan megszokott√° v√°lt, hogy l√©nyeg√©ben egy term√©szetes emberi szok√°ss√° l√©nyeg√ľlt √°t. Azonban nem k√≠v√°natos hat√°sai vannak, mint a stressz, a fesz√ľlts√©g, az √∂reged√©s, a szenved√©lybetegs√©gek, az √°lmatlans√°g √©s az idŇĎvesztes√©g. √Čs minden igaz az √∂sszes negat√≠v √©rz√©sre n√©zve.
√Ātalak√≠thatod ezeket az √©rz√©seket pozit√≠vakk√°, ha fejben tartod a k√∂vetkezŇĎket: a szorong√°s √°ltal√°ban egy negat√≠v √©rz√©s alapja. Ez annak a f√©lelme, hogy elvesz√≠t√ľnk valamit vagy valakit, vagy hogy megtagadj√°k azt tŇĎl√ľnk. Ez a megerŇĎs√≠t√©se annak, hogy egy rajtad k√≠v√ľli erŇĎ vette √°t az ir√°ny√≠t√°st.
Mi lenne, ha ahelyett, hogy megadn√°d magad az agg√≥d√°snak, ink√°bb meg√°lln√°l, √©s seg√≠ts√©g√©rt im√°dkozn√°l? Az im√°dkoz√°s ereje k√©pes gyorsan felsz√°molni szorong√°sod ok√°t, val√≥s √©s hosszan tart√≥ seg√≠ts√©get ny√ļjt, √©s pozit√≠v energi√°t k√∂zvet√≠t fel√©d.


Gondolat a mai napra

Az agg√≥d√°st megelŇĎz√∂m az im√°dkoz√°ssal. Ahelyett, hogy azt k√©pzeln√©m, hogy a legsz√∂rnyŇĪs√©gesebb fog bek√∂vetkezni, ink√°bb seg√≠ts√©get k√©rek. A legjobbakat rem√©lem, √©s magam el√© k√©pzelem a sikert. Amikor levertnek √©rzem magam, ink√°bb felfel√© t√∂rekszem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések