Tisztulás éjszakánként


A jelen időszakban újra nagyon erősen tisztulunk éjszakánként. Amikor a test pihen és az egó kikapcsol, igazán át tudjuk magunkat adni égi segítőinknek. Főként a karmikus kapcsolatok tisztulása folyik, éppen ezért életünk bizonyos szereplőivel szokatlan, összefüggéstelen, félelmetes és zavaros álmaink lehetnek. Ugyanakkor kelthet bennünk nyugtalanságot, rettegést. Sokan összekeverik ezen hangulatot a megérzéssel, és azt gondolják, ezek rossz előjelek. De nyugodjunk meg, ez is csak tisztulásunk része. :) Elengedjük azon rézéseinket, gondolatainkat, félelmeinket és kötelékeinket, melyek a múlthoz láncolnak, és miattuk nem tudtunk továbblépni.

Vannak olyan blokkok, melyek anélkül is képesek feloldódni, hogy erre tudatosak lennénk. Különböző érzelmi hullámok formájában törnek utat maguknak. Ezért ne aggódj, ne próbálj megfejteni minden emóciót, egész egyszerűen engedd keresztül magadon. Ha sírnod kell, tedd meg… Engedd fel a szomorúságot, a fájdalmat, éld meg a félelmeket is. Légy őszinte magadhoz! 

Véleményem szerint álmaink megfejtésére sincs feltétlenül szükség. Engedjük el, ami távozni akar. Különféle minták oldódnak éjszakánként, amikor álmunkban megélünk, megérzünk 1-1 szituációt. Elmúlt életbeli félelmek, fájdalmak szabadulnak fel, melynek következménye a gyógyulás. 

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések