Új remények


Ha jól használtad fel az elmúlt éveket, új lehetőségek nyílnak meg előtted a következő időszakban, melyek gyorsabb beteljesülést hoznak. Azok a dolgok, melyeket "állóvíznek" éreztél, hirtelen megindulhatnak.

Ha gond nélkül engeded el azon szituációkat, melyek nem szolgálják a fejlődésed, melyek kibillentenek és szenvedésben tartanak, akkor az új lehetőségek folyamatosan érkeznek. Ha nem, továbbra is megkapod a megoldásra váró szituációkat.

Egyre több és erőteljesebb testi tünet hívja fel a figyelmed, hogy ideje a gyógyulandó területnek figyelmet szentelni. Hirtelen jövő, erős fájdalmakkal és félelmekkel járó tünetek jelenhetnek meg a test különbörő részein. 
Ugyanakkor bármi is jelenik meg, rövid idő alatt meg tudod gyógyítani, ha megszűnteted a hozzá kapcsolódó fájdalmas érzést. 

A legtöbb, amit most tehetsz, hogy önmagaddal foglalkozol. Nem a politikával, a szomszéddal vagy a plátói szerelmeddel, hanem azzal, amit Te szeretnél. Ne feledd, hogy minden belőled indul ki. Te teremted életed körülményeit. Ha Te rendben vagy, majd jöhetnek a többiek. 

Ha úgy érzed, bármit elhanyagoltál az életedben, ami a javadat szolgálja, akkor ideje energiát tenni belé. Úgy érzed nincs energiád? Akkor tessék jó nagyokat sétálni a természetben. Ott könnyebben találod meg belső ÉNed, jobban tudsz figyelni lelked hangjára. 

Ha azt akarod, hogy elkezdjenek beteljesülni álmaid, alakíts ki új szokásokat. Egy nehéz szakasz most lezárulhat, és sokkal könnyedebb a teremtés, de ezért tenni kell. Ha most cselekszel, nem fogod azt érezni, hogy csak felesleges energiát fektetsz a dolgokba, mert az eredmények is jönnek folyamatosan. 

Ha most belevágsz olyan dolgokba, ami a mostanitól eltér, folyamatosan érezheted a jótékony hatását. Életed minden területe beindul majd. 

Nagyon sokat segít a tisztulásban és az elengedésben, ha nem csak a lelked, de a tested is méregteleníted. Emelni kell a test rezgésszintjét, hogy tiszta csatorna legyen. Nem csupán a lélek hat ki a fizikai testre, hanem ez fordítva is igaz. Hagyd el azokat az ételeket, amik elnehezítenek, amitől fáradtnak érzed magad. Könnyíts magadon, hogy könnyebben teremthess. 
Érdemes odafigyelni a folyadékbevitelre is, mert a tisztulás elengedhetetlen része a nagy mennyiségű tiszta víz fogyasztása. 

Sok szívben születik meg az összetartozás érzése. Aki eddig menekült a kötődések elől, most egyre inkább stabilitásra és szeretetre vágyik. Elkezdenek ráérezni, hogy az ember szeretetre született. Az, hogy mennyire képes az ember szeretetet adni és befogadni, a lélek érettségi szintjét mutatja. Most lemérheted, hogy állsz ezen a téren. Ha valaki képtelen a szeretet befogadására, bezárja a szívét, az ugyanúgy lehetetlenné teszi az összeolvadást, mint az, aki elmenekül az érzelmek elől. Ideje megnyílni, megállni, fürdőzni a szeretetben. 

A világban lévő káosz helyzet pont megfelelő arra, hogy az értékrendek a megfelelő irányba billenjenek. Amikor látunk nálunk sokkal "rosszabb" sorsú embereket, akkor rájövünk, milyen szerencsések vagyunk. Tudunk hálásak lenni azért, ami van. Akinek van fedél a feje felett, és minden nap étel a szájában, sokkal jobban él, mint az emberiség fele. Ha tudod értékelni azt, amid van, egyre több olyan dolgot vonzol, amiért hálás lehetsz. Akkor már nem a szomszéd macskájával vagy elfoglalva, hanem megéled a jelent. Örülsz annak, ami van. 

Ne gyűlölködjünk, hiszen azzal semmi nem oldódik meg. Ha mi magunk a jelenben élünk, ha tudunk hálásak lenni, akkor a mi kis környezetünkben béke lesz. Ha mindenki ezt tenné, az egész Földön béke lenne. De minden a mi változásunkkal kezdődik. 
Ha a káoszra fordítjuk a figyelmünket, ezzel táplájuk, és megerősödik. Jelenleg ezt csinálja az emberek többsége, ezért növekszik a zűrzavar. Ne adjunk ennek energiát. Akármennyire is hiszik az emberek, hogy ez nem így van, rajtunk is múlik az ország sorsa... a bolygó sorsa... Csak akkor tudjuk felemelni, ha gondolatainkat és önmagunkat felemeljük. 

Hálával és szeretettel kívánok Nektek kellemes hónapokat!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések

  1. Köszönöm a jótanácsokat.Az univerzum segítségével végrehajtom!Áldås!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése