A nehézségek vége...


Biztos vagyok abban, hogy lassan Neked is eleged van abból a helyzetből, ami körbevesz Téged. Nem a társaságra, a családra vagy az anyagiakra gondolok, hanem a gyorsan változó helyzetekre, az oktalan támadásokra, a képmutatásokra, hazugságokra. Arra, hogy nehezen tudsz előre tervezni, hiszen általában valamilyen hirtelen, váratlan esemény megváltoztatja a dolgok irányát, menetét. 

Talán Te is minden héten várod, hogy a következő majd jobb lesz... hogy megcsillan a remény. De újra visszarántanak a szürke hétköznapok. 
De kitartás, mert a csúszda legalján járunk!!

Az energiák kedvezőek, hogy minden nehézségtől megszabaduljunk végre. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha eddig dolgoztunk magunkon, fejlődtünk és már sok megértéshez jutottunk.

A fájdalmas időszak mindig megfelelő arra, hogy másként kezdj tekinteni a dolgokra. Most erőt meríthetsz a folytatáshoz, ha elkezded látni a történések értelmét. 

Ez nem jelenti azt, hogy megszűnnek a szenvedések, de hidd el, sokkal könnyebben viseled őket, ha tudod, hogy minden az érdekedben történik, és minden esemény a tisztulásod része. 

Ne dugd homokba a fejed, hanem addig meditálj 1-1 történésen, míg nem látod tisztán, mit akar tanítani Neked. A megértés mindig magával hozza a feloldozást. Megtanultad a leckét, nincs tovább szükséged arra, hogy megismétlődjön mindez. 

Gondolom sokszor elgondolkodtál már azon, vajon mit tehettél előző életeidben, ami miatt olyan nehéz most minden? Mivel vívhattad ki ezt a nehéz sorsot? 

Talán nem nyugtat meg, de majdnem minden ember hasonlóan érez. Ebben a különleges időszakban most a lelkünk mélyéről előtörtek azok a mélyen elásott fájdalmak és félelmek, amikkel eddig nem akartunk szembenézni. Embertársaink tükröt tartanak elénk, bevonzzuk azokat, akik segítenek feldolgozni ezen érzéseket. Legtöbbször nem túl kellemes formában kapjuk, de így legalább nem tudjuk nem észrevenni őket. Köszönjük meg a tanítást, majd lépjünk tovább. Ne akarjunk bosszúskodni, újabb karmákat gyártani. A másik csupán saját bizonytalanságát és boldogtalanságát közvetíti ilyenkor feléd. Egy tudatos ember nem fogja a másikat megalázni, bántani, még akkor sem, ha késztetést érez rá. Tudja, hogy nem a bosszúnak, és a méregnek kell energiát adnia, hanem a megoldásoknak. Ha valami zavar a másikban, azon kell elgondolkodnom, vajon miért is érzek így? Ott még feladatom van magamon. 

Azt hiszem, ez egy magányos időszak, hiszen rengeteg feladattal kerülünk szembe, és jó, ha mindenki a saját megoldásain dolgozik. Ne akarj senki helyett dolgozni, bőven elég a sajátod. Ne vond el a figyelmed a problémáidról, és ne a másikéval törődj. Nézd ki belőle végre, hogy Ő is képes megoldani a helyzetét. 

A jövő már nem lesz ilyen magányos, hiszen elkezdünk megnyílni az új lehetőségeknek.
Végy egy jó mély lélegzetet, ég ugorj! Meríts most erőt a sok eddigi szenvedésből! Hidd el, képes vagy bármit megoldani, hiszen pontosan tudtad, amikor összeraktad odafent ezt az életet! Bízz magadban, a képességeidben, és főként az érzéseidben. A legjobb iránymutatók. 

Haladj a befelé vezető úton, ismerd meg jobban Önmagad! Így vagy úgy, eltelik ez a néhány hónap. Miért ne töltenéd hasznosan? Miért ne töltenéd azzal, hogy megalapozod a jövődet? Azt a jövőt, amiről oly régóta álmodsz. 

De ehhez elsőként fogadd el a jelenlegi helyzetedet. Ez nem egy büntetés, hanem egy megváltás. Félelmek és fájdalmak nélkül élhetsz a jövőben, ha kitisztítod ezt a sok szemetet. Ezekkel a lelkedben nem tudsz boldog lenni, egyszerűen nincs neki hely. Hidd el, erős vagy, és kibírod. Bármiben is vagy, bárhol is élsz, bármit is mondtak Neked, KÉPES vagy arra, hogy meggyógyítsd a tested és a lelked! 

Minden válasz ott van a lelked mélyén, és erő is adatott hozzá Neked! Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és megmondják, hol kellene lenned és mit kellene csinálnod. Csak haladj az utadon tiszta szívvel, a többi már eldőlt régen odafent. Ne nehezítsd a sorsod azzal, hogy ellenállsz.

Semmivel nem vagy kevesebb senkinél. Ahol ezt éreztetik Veled, onnan sétálj el. Képes vagy bármire, az erő ott van a szívedben. Biztos vagyok abban, hogy egyszer hálával fogsz visszagondolni erre az időszakra, hiszen olyannyira erős lettél általa, hogy soha többé nem fognak tudni eltántorítani attól, hogy elérd, amire vágysz.

Ha végre megszabadulsz a sok félelmtől a szívedben, akkor egy újrakezdő, feltöltő, szeretetteljes időszak köszönt be Hozzád.

Csodaszép napokat kívánok Neked, és azt, hogy legyen bátorságod végig csinálni, és merj felnőni azzá, aki valójában vagy!
Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések

Megjegyzés küldése