ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√ĀJUS 16: Vedd sz√°mba mindazt, amit tanult√°l!

Kép: pinterest.com

Amikor fiatal volt√°l, sz√ľleid bizony√°ra megk√©rdezt√©k tŇĎled: "Mit tanult√°l ma?" - ezut√°n te besz√°molt√°l valamilyen iskolai leck√©rŇĎl. M√©g ha le is tagadtad, hogy b√°rmit is tanult√°l volna, m√©lyen legbel√ľl tudtad, hogy felfedezt√©l valami √ļjat.
Minden √©lettapasztalatt√≥l b√∂lcsebb√© v√°lsz, m√©g a kih√≠v√°sokkal j√°r√≥kt√≥l is. Ha visszatekintesz a f√°jdalmas esem√©nyekre, √°llj meg, √©s k√©rdezd meg magadt√≥l: Mit tanultam belŇĎle? Ez a k√©rd√©s seg√≠t megl√°tni a helyzetben rejlŇĎ kincseket, √©s r√° fogsz j√∂nni, hogy semmin sem est√©l √°t hi√°ba.
Minden egyes k√∂r√ľlm√©ny t√ľrelemre, egy√ľtt√©rz√©sre, erŇĎre √©s m√°s √©rt√©kes leck√©kre tan√≠t. Sz√°nj egy percet arra, hogy sz√°mba vedd mindazt a tud√°st, amit mostans√°g elsaj√°t√≠tott√°l. Mi mindent tanult√°l tegnap? No √©s ma? Minden lecke √©rt√©kes kincs, amelyen sosem vesz√≠thetsz el, √≠gy h√°t √©lvezd √©s √©rt√©keld.


Gondolat a mai napra

Megl√°tom minden √©lm√©nyben a kincset, kinyerv√©n minden kapcsolatb√≥l √©s helyzetbŇĎl mindazt, amit csak meg lehet tanulni belŇĎle. Ak√°r egy b√ļv√°r, aki r√°tal√°l egy sz√©ps√©ges gy√∂ngyre, oly nagyra √©rt√©kelem √©letem leck√©it.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések