ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 17: TAL√ĀLD MEG AZ EGYENS√öLYT!


Kép: pinterest.com

√Čletc√©lod fontos r√©sz√©t k√©pezi, hogy eld√∂ntsd, mik√©nt osztod be az idŇĎdet. Miut√°n oly sok v√°laszt√°si lehetŇĎs√©ggel √°llsz szemben, √©rthetŇĎ, hogy elgondolkozol azon, mik√©nt teremthetn√©d meg az egyens√ļlyt: √©rzed annak nyom√°s√°t, hogy m√°sok megseg√≠t√©s√©nek szenteld magad, s m√©gis hallod √∂nmagad felŇĎli gondokod√°sra k√©sztetŇĎ belsŇĎ h√≠v√°st. Eleget kell tenned k√∂telezetts√©geidnek √©s feladataidnak, viszont mi a helyzet a lelkedre √©s spiritu√°lisutadra vonatkoz√≥ k√∂telezetts√©geiddel?
  Ezek az elt√©rŇĎ elv√°r√°sok nem ker√ľlnek konfliktusba egym√°ssal, hacsak nem hiszed azt, hogy konfliktusba √ľtk√∂zhetnek. Ezek val√≥j√°ban √∂sszefon√≥dnak, √©s t√∂k√©letesen √∂sszeilleszkednek, az egyik √°tfolyik a m√°sikba, ahogyan a napfelkelte elvezet az alkonyatig. Az elsŇĎ l√©p√©s az egyens√ļly el√©r√©s√©ben a pozit√≠v hozz√°√°ll√°shoz val√≥ ragaszkod√°s, √≠gy h√°t fordulj hozz√°nk, angyalokhoz, √©s √©lj a megerŇĎs√≠t√©sek lehetŇĎs√©g√©vel, hogy felt√∂ltsd elm√©det a gy√≥gy√≠t√≥ szeretettel.


Gondolat a mai napra:

  Az √©letem most t√∂k√©letes egyens√ļlyban van. J√≥csk√°n elegendŇĎ idŇĎm van mindarra, amire v√°gyom √©s √©lvezetemet lelem √©letem v√°ltozatos elfoglalts√°gaiban. Minden k√∂telezetts√©gemnek eleget teszek, √©s a m√≥k√°nak, a pihen√©snek √©s a testmozg√°snak szentelhetem idŇĎmet. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések