ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 2: V√ĀLTOZTASS A RUTINON!

Kép: pinterest.com

B√°r a megszok√°sok k√©nyelmet ny√ļjtanak, vakk√° is tesznek az √©let v√°ltozatoss√°g√°ra. A megszokott mint√°k rendk√≠v√ľl letomp√≠tj√°k az √©rz√©keidet. √Čbreszd fel tudatoss√°godat, √©s √©rezd magad felett√©bb √©l√©nknek az√°ltal, hogy meg√ļj√≠tod rendszeres tev√©kenys√©geidet.
√Črezd j√≥l magad √ļgy, hogy a mai napon kreat√≠v m√≥don megv√°ltoztatsz mindent. V√°ltoztass megszokott idŇĎbeoszt√°sodon, √°ltal√°nos √©tkez√©si szok√°saidon √©s beidegzŇĎd√∂tt √©letm√≥dodon a dolgok egy √ļjfajta megval√≥s√≠t√°sa r√©v√©n. K√©nyelmetlen√ľl √©rezheted magad, mik√∂zben valami √ļjat pr√≥b√°lsz ki, azonban ott lebeg majd a friss l√©tform√°k felkutat√°sa √°ltal keltett √©let√∂r√∂m. Val√≥sz√≠nŇĪleg visszat√©rsz majd n√©mely k√©nyelmes szok√°sodhoz, √°m minden bizonnyal √ļjszerŇĪ hozz√°√°ll√°sokat is be√©p√≠tesz majd az √©letedbe. M√°s sz√≥val: a k√≠s√©rletez√©s folyam√°n felfedezhetsz csod√°latosan √ļj √©letform√°kat.
Az egyik oka annak, hogy a szabads√°g √©s a vak√°ci√≥ olyan √©l√©nk√≠tŇĎ, hogy magukban hordozz√°k az √ļj helyek, emberek, √©telek √©s pihentetŇĎ tev√©kenys√©gek felfedez√©s√©nek megtapasztal√°s√°t. Megteremtheted ugyanezt az energi√°t, ha azon nyomban v√°ltoztatsz a dolgokon.


Gondolat a mai napra

Meg√ļj√≠tom szok√°saimat, √©s szokatlan idŇĎt√∂lt√©sek ut√°n n√©zek. √öj m√≥dszereket √©s megk√∂zel√≠t√©seket pr√≥b√°lok ki, √©s √ļjszerŇĪ l√©tform√°kat fedezek fel. Elengedem a r√©git, √©s bekebelezem az √ļjat.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések