😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 23: TALÁLD MEG BÉKÉS TERMÉSZETEDET!

KĂ©p: pinterest.com

Szeretett EgyetlenĂŒnk,  semmit sem kell tenned ahhoz, hogy bĂ©kĂ©re lelj… mĂĄr meg is talĂĄltad. Ha nem Ă­gy Ă©rzel ebben a pillanatban, hĂ­vj bennĂŒnket segĂ­tsĂ©gĂŒl.
  A fĂ©lelem nem jelent biztonsĂĄgot, sƑt mĂ©g a problĂ©mĂĄkat sem oldja meg. Csakis egy higgadt elme kĂ©pes vilĂĄgosan meghallani az isteni hangot, ami nyugodtan elvezet tĂ©ged azon megoldĂĄsok irĂĄnyĂĄba, amik utĂĄn kutatsz.
  Az aktuĂĄlis helyzettƑl fĂŒggetlenĂŒl, a vĂĄlaszokat mindig is belsƑ bĂ©kĂ©dben talĂĄlod meg. Ma vĂĄlj befelĂ© merĂ©szkedƑ kutatĂłvĂĄ. TƱzd ki cĂ©lodul a higgadtsĂĄgot - ne Ășgy tekints rĂĄ, mint olyasvalamire, amit muszĂĄj megszerezned vagy kiĂ©rdemelned, hanem mint egy kincsre, ami arra vĂĄr, hogy megtalĂĄld. 


Gondolat a mai napra:

  Ebben a pillanatban nyugodt vagyok. Isten a bĂ©ke Ă©s az isteni jelleg mindenĂŒtt jelen van; következĂ©skĂ©ppen a TeremtƑ derĂŒltsĂ©ge bennem Ă©l. Ellazulok, Ă©s lehetƑvĂ© teszem, hogy elmĂ©m lenyugodjon, az angyalokat hĂ­vom segĂ­tsĂ©gĂŒl, hogy segĂ­tsenek az ellazulĂĄsban Ă©s az elengedĂ©sben.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések