ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 23: TAL√ĀLD MEG B√ČK√ČS TERM√ČSZETEDET!

Kép: pinterest.com

Szeretett Egyetlen√ľnk,  semmit sem kell tenned ahhoz, hogy b√©k√©re lelj… m√°r meg is tal√°ltad. Ha nem √≠gy √©rzel ebben a pillanatban, h√≠vj benn√ľnket seg√≠ts√©g√ľl.
  A f√©lelem nem jelent biztons√°got, sŇĎt m√©g a probl√©m√°kat sem oldja meg. Csakis egy higgadt elme k√©pes vil√°gosan meghallani az isteni hangot, ami nyugodtan elvezet t√©ged azon megold√°sok ir√°ny√°ba, amik ut√°n kutatsz.
  Az aktu√°lis helyzettŇĎl f√ľggetlen√ľl, a v√°laszokat mindig is belsŇĎ b√©k√©dben tal√°lod meg. Ma v√°lj befel√© mer√©szkedŇĎ kutat√≥v√°. TŇĪzd ki c√©lodul a higgadts√°got - ne √ļgy tekints r√°, mint olyasvalamire, amit musz√°j megszerezned vagy ki√©rdemelned, hanem mint egy kincsre, ami arra v√°r, hogy megtal√°ld. 


Gondolat a mai napra:

  Ebben a pillanatban nyugodt vagyok. Isten a b√©ke √©s az isteni jelleg minden√ľtt jelen van; k√∂vetkez√©sk√©ppen a TeremtŇĎ der√ľlts√©ge bennem √©l. Ellazulok, √©s lehetŇĎv√© teszem, hogy elm√©m lenyugodjon, az angyalokat h√≠vom seg√≠ts√©g√ľl, hogy seg√≠tsenek az ellazul√°sban √©s az elenged√©sben.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések