ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 3: HALLGASD MEG √úZENETEINKET!

Kép: pinterest.com

Mindig v√°laszt adunk k√©rd√©seidre √©s im√°idra. √Āltal√°ban csendesen, az energia √°tad√°s√°val kommunik√°lunk veled, te pedig ezeket √©rz√©sekk√©nt √©szleled. Azonban amennyiben √ļgy tal√°ljuk, hogy √ľzeneteinket nem hallottad meg, akkor kev√©sb√© finom m√≥don juttatjuk el ezeket hozz√°d.
A mai napon a fizikai vil√°gon kereszt√ľl kommunik√°lunk veled. Figyelj oda a szavak m√©lyen lapul√≥ √©rtelm√©re mindabban, amit az emberek mondanak neked egy besz√©lget√©s sor√°n, vagy amikor hallasz egy dalt. Tudni fogod, mely inform√°ci√≥ sz√°rmazik tŇĎl√ľnk, hiszen a sz√≠ved egybecseng majd annak igazs√°g√°val.
√úzeneteink a sz√≠v√ľnkbŇĎl fakad√≥ szeretet energi√°in utazva jutnak el a ti√©dhez. B√≠zz a hozz√°d √©rkezŇĎ benyom√°sokban, amelyek arra b√°tor√≠tanak, hogy √©lj szeretetben - ezek a neked sz√°nt √ľzeneteink.


Gondolat a mai napra

√Čszlelem a szeretettel teli kifejez√©seket, melyeket elm√©mmel √©s fizikai f√ľlemmel fogok fel. Megb√≠zom a kedveskedŇĎ szavakban, amiket hallok, tudv√°n, hogy az angyalaim tal√°l√©konyan, kreat√≠v utakon juttatj√°k el hozz√°m √ľzeneteiket.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések