ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 7: K√ďSZ√ĀLJ EGYET!

Kép: pinterest.com

Valami var√°zslatos t√∂rt√©nik, amikor s√©t√°lsz egyet. Elm√©d megnyugszik, fesz√ľlts√©gszinted lecs√∂kken, √©s felfigyelsz a r√©szletekre a k√∂rnyezetedben.
Maga a s√©ta cselekedete egy ritmikus medit√°ci√≥, amely seg√≠t meghallanod a gondolataidat. Ha megosztod ezt a tev√©kenys√©gedet egy bar√°ttal, t√°rsalg√°sotok ter√°pi√°s jelleget k√∂lcs√∂n√∂z mindennek. A v√©g√©re felfriss√ľlsz, √ļjj√°√©ledsz, √©s h√°l√°s leszel, hogy megragadtad ezt az alkalmat arra, hogy t√∂rŇĎdj √∂nmagaddal.
Sz√°nj ma idŇĎt egy kis k√≥sz√°l√°sra, ami a friss√≠tŇĎ s√©t√°nak egy lass√ļbb v√°ltozata. K√≥sz√°lj egy ideig, √°llj le p√°r percre csacsogni a szomsz√©dokkal, √©s engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megszagold a r√≥zs√°kat, √©s megcir√≥gasd az utadba ker√ľlŇĎ h√°zi√°llatokat. Ez nem √©ppen egy v√©rkering√©sedet felpezsd√≠tŇĎ testedz√©ssel √©r fel, viszont felerŇĎs√≠ti sz√≠ved azon k√©pess√©g√©t, hogy szeressen.


Gondolat a mai napra

Arra k√≥sz√°lok, amerre csak a sz√≠vem v√°gyik. Lass√ļ √ľtemben s√©t√°lok, √©s meg√°llok, hogy felfigyelhessek a k√∂rnyezetemre, kapcsolatot teremthessek a term√©szettel, √©s elbesz√©lgessek m√°sokkal. Az idŇĎ adom√°ny√°val aj√°nd√©kozom meg magam, mik√∂zben egy nyugtat√≥ √©s kom√≥tos s√©t√°t veszek.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések