Az erőd visszaszerzése


Az utóbbi hetek eseményei megcsapolták az ember energiakészletét. Talán kijelenthetjük, hogy eddigi életünk legnehezebb időszakát éljük. Minden rendkívül nehézkes, folyton akadályokba ütközünk. Semmi nem megy gördülékenyen, 1-1 munkát többször kell elvégezni, hiszen számtalan előre nem látott gát kerül utunkba. 

Ami elromolhat, az most el is romlik. Murphy törvényének időszaka ez. Sokkal több a kiadás, kevesebb a bevétel. Érezhetjük, hogy kicsúszik lábunk alól a talaj. 
Rengetegen számoltak be az elmúlt egy hónapban anyagi károkról. 

Emberi kapcsolatainkban megfigyelhető az eltávolodás, mivel mindenkinek rengeteg a saját megoldandó feladata. Egész egyszerűen nincs időnk a máséra. 

Felerősödnek az érzések, rengeteg veszekedés, vita törhet ki a napokban. Ugyanakkor arra bíztat ez az időszak, hogy bízz a saját erődben!

Ez a néhány hét keményen tanítja nekünk az elfogadás. Próbára teszik a hitünket, hogy vajon mennyire bízunk abban, hogy minden egy isteni terv alapján zajlik, és mindez a fejlődésünket szolgálja? 
Vajon hiszünk-e a gondviselésben akkor is, amikor minden a feje tetejére áll? Hiszünk-e akkor is, amikor elveszítünk mindent, amikor romokban vannak a kapcsolataink, és elviselhetetlen fájdalmat érzünk? 

Tudunk-e bízni, amikor elveszítünk embereket, akik fontosak voltak nekünk? Tudunk-e úgy tekinteni a problémákra, mint megoldandó feladatokra? 

Most döntened kell! Visszaveszed az erődet és talpraállsz, vagy hagyod, hogy leigázzanak a félelmeid és az események? 

Hidd el, bármi is történt, a nap holnap is felkel. Eddig is volt, ezután is lesz valahogy. 
Most ne csodáért imádkozz, hanem megoldásokért, hiszen nem tudsz továbblépni, míg nem oldod meg a feladatokat. 

Ne feledd, soha nem vagy egyedül, mindig nyúl feléd egy segítő kéz. Itt az idő, hogy ne csak adj, hanem megtanulj elfogadni. Sőt, segítséget kérni, ha szükséged van rá. 

És gondolkodj el kérlek, nem lehet-e, hogy a helyzeted most a türelmet, az alázatot, a megbocsátást, az elfogadást tanítja Neked? Nem lehet, hogy végre meg kell tanulnod hinni a gondviselésben? 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

  1. Hiszek a teremtő gondviselésében és nap ,mint nap tapasztalom.Azért nekem is tennem kell a dolgom!Hála érte!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése