Ki hol tart a fejlődésben 2017-ben?

Ki hol tart a fejlődésben 2017-ben? 

Az utóbbi időren rengeteg cikk került a szemem elé, melyekben arról írnak, mennyire nehéz energiák mozognak ebben az évben, és ahogy telik az idő, minden egyre rosszabb. 

Azt látom és érzékelem, hogy a tavalyi évben sokan nem tudtak megszabadulni, megválni azoktól a felesleges dolgoktól, amik gátolják a fejlődést. Még mindig nehezen megy az elengedés. Az emberek ragaszkodnak a régi megszokotthoz, még akkor is, ha már jóideje szenvedésben tartja őket. 

A tavalyi év rendeltetése főként az volt, hogy felismerjük életünkben azt, hogy mi nem szolgálja már a fejlődésünket és mindezt eresszük szélnek, engedjük el. Az idei év legfontosabb feladata az ÚJ, tehermentes élet megteremtése. 

De hogyan is tudna megérkezni az új, ha nincs neki hely? Ha még mindig ott a régi, és Te minden erőddel azon vagy, hogy megtartsd? A régi szenvedésekre fókuszálsz, így újra meg újra felbukkannak. Ráadásul most sokkal gyorsabbak az energiák, és a gondolataid percek vagy napok altt testet öltenek a valóságban. 

Nem lehet egyszerre a régi, elnyűtt energiában lenni, s közben várni az újat. Összekuszálódnak az energiák. Még nagyobb káoszt teremtesz, mint amiben eddig voltál. 

Törekedni kell arra, hogy letisztázz minden helyzetet, ami ott mar belül. Meg kell bocsátani, el kell engedni. Fel kell ismerned, hogy nincs értelme tovább cipelni. Megmérgezi az életed. A harag, a gyűlölet, a düh, a félelmek és a fájdalmak mind rombolják a jövőt. Törekedj a békés elrendezésre, hogy sem Benned, sem a másikban ne maradjanak rossz érzések. 

Azt gondolom, hogy ebben az évben mindenki megalapozhatja azt a jövőt, amiről mindig is álmodott. De ehhez el kell fogadni, be kell fogadni a változásokat. A régi önmagunk csak a régi életünket képes újra teremteni. Meg kell újulnunk, másképp kell gondolkodnunk, és éreznünk magunk felé ahhoz, hogy egy jobb jövőt teremtsünk. Meg kell gyógyítani az érzéseinket!

Ne szégyelljünk segítséget kérni. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megszabaduljunk minden negatív, blokkoló energiától! Így válik életünk azzá a csodává, amiről mindig is álmodoztunk. 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések