😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșnius 27: SZAKADJ EL A DRÁMÁTÓL!


ÉletcĂ©lod a szeretet felidĂ©zĂ©sĂ©n Ă©s tanĂ­tĂĄsĂĄn nyugszik. Amint rĂĄĂ©bredsz erre, minden, ami eltĂĄvolĂ­t tĂ©ged ennek az Ă©rzĂ©snek a tudatos felismerĂ©sĂ©tƑl, a tanulĂĄs egy eszközĂ©vĂ© vĂĄlik.
  Amikor egy konfliktus veszĂ©lyezteti a lelki bĂ©kĂ©det, jusson eszedbe, hogy hatalmadban ĂĄll eldönteni, vajon belebocsĂĄtkozol-e a drĂĄmĂĄba, vagy sem. Egy gondoskodĂł Ă©s gyĂĄmolĂ­tĂł szemĂ©llyĂ© vĂĄlhatsz anĂ©lkĂŒl is, hogy rĂ©szt vennĂ©l a negatĂ­v gondolkodĂĄsban vagy a fĂ©lelem alapĂș viselkedĂ©sben, miutĂĄn ĂĄllandĂł jellegƱ szeretetednek Ă©s belsƑ harmĂłniĂĄdnak nyugtatĂł hatĂĄsa van.
  Amennyiben megkĂ©rsz bennĂŒnket, mi segĂ­tĂŒnk neked, hogy a mai napon összepontosĂ­tani tudj. Tartsd magad azon szĂĄndĂ©kodhoz, hogy tisztelettudĂłan elszakadj minden olyan drĂĄmai helyzettƑl, ami a mai napon esetlegesen felmerĂŒlhet.


Gondolat a mai napra:

  Csakis harmonikus helyzeteket Ă©s kapcsolatokat vonzok magamhoz. BĂ©kessĂ©gem az Ă©letemen keresztĂŒl tĂŒkrözƑdik vissza, Ă©s ez egy ajĂĄndĂ©k mindenki mĂĄs szĂĄmĂĄra. RendĂ­thetetlen, nyugodt Ă©s megĂ©rtƑ maradok, fĂŒggetlenĂŒl attĂłl, hogy mi zajlik körĂŒlöttem; hiszen mindig emlĂ©kszem rĂĄ, hogy a szeretet a legnagyszerƱbb gyĂłgyĂ­tĂł erƑ.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések