ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√ļnius 6: FIGYELJ FEL A TERM√ČSZET HANGJAIRA!


A k√ľlvil√°g ritmikus hangjai seg√≠tenek szinkronban maradnod az univerzum sz√≠vver√©s√©vel,  felp√∂rgetv√©n azon k√©pess√©gedet, hogy j√≥ idŇĎben l√©gy j√≥ helyen. Mi, az angyalok felsoroljuk a term√©szet azon seg√≠ts√©gny√ļjt√°sait, melyek r√©v√©n r√° tudsz kapcsol√≥dni a muzsik√°j√°ra.
  Figyelj fel ma a k√∂r√ľl√∂tted hallhat√≥ zajokra: a levelek z√∂rren√©s√©re a sz√©lben, a madarak csiripel√©s√©re, az esŇĎre, az √©g d√∂rg√©s√©re vagy az √≥ce√°n hull√°maira. √Črezd, ahogyan a l√©gz√©sed √©s a pulzusod egy ritmusra dobban ezekkel a hangokkal. Ebben a feladatban az is seg√≠thet, ha olyan felv√©teleket hallgatsz, amelyen term√©szeti hangok vannak.
  Miut√°n te is a F√∂ld r√©sze vagy, teljesen term√©szetes, hogy a tested √°tvegye Term√©szetanya szimf√≥ni√°j√°nak csod√°latos ritmus√°t.


Gondolat a mai napra:

  √Čszreveszem a term√©szet vil√°g√°nak hangj√°t, r√°hangol√≥dom a madarak, a f√°k, az √°llatok √©s a sz√©l gy√∂ny√∂rŇĪs√©ges ritmusaira. Lelkem m√©ly√©n hallgatom Term√©szetanya muzsik√°j√°t. Megengedem saj√°t ritmusomnak, hogy szinkronba ker√ľlj√∂n az univerzum ritmus√°val, ami a t√∂k√©letes √ľtemet szolg√°lja.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések