😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșnius 6: FIGYELJ FEL A TERMÉSZET HANGJAIRA!


A kĂŒlvilĂĄg ritmikus hangjai segĂ­tenek szinkronban maradnod az univerzum szĂ­vverĂ©sĂ©vel,  felpörgetvĂ©n azon kĂ©pessĂ©gedet, hogy jĂł idƑben lĂ©gy jĂł helyen. Mi, az angyalok felsoroljuk a termĂ©szet azon segĂ­tsĂ©gnyĂșjtĂĄsait, melyek rĂ©vĂ©n rĂĄ tudsz kapcsolĂłdni a muzsikĂĄjĂĄra.
  Figyelj fel ma a körĂŒlötted hallhatĂł zajokra: a levelek zörrenĂ©sĂ©re a szĂ©lben, a madarak csiripelĂ©sĂ©re, az esƑre, az Ă©g dörgĂ©sĂ©re vagy az ĂłceĂĄn hullĂĄmaira. Érezd, ahogyan a lĂ©gzĂ©sed Ă©s a pulzusod egy ritmusra dobban ezekkel a hangokkal. Ebben a feladatban az is segĂ­thet, ha olyan felvĂ©teleket hallgatsz, amelyen termĂ©szeti hangok vannak.
  MiutĂĄn te is a Föld rĂ©sze vagy, teljesen termĂ©szetes, hogy a tested ĂĄtvegye TermĂ©szetanya szimfĂłniĂĄjĂĄnak csodĂĄlatos ritmusĂĄt.


Gondolat a mai napra:

  Észreveszem a termĂ©szet vilĂĄgĂĄnak hangjĂĄt, rĂĄhangolĂłdom a madarak, a fĂĄk, az ĂĄllatok Ă©s a szĂ©l gyönyörƱsĂ©ges ritmusaira. Lelkem mĂ©lyĂ©n hallgatom TermĂ©szetanya muzsikĂĄjĂĄt. Megengedem sajĂĄt ritmusomnak, hogy szinkronba kerĂŒljön az univerzum ritmusĂĄval, ami a tökĂ©letes ĂŒtemet szolgĂĄlja.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések