ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√ļnius 7: MONDJ K√ĖSZ√ĖNETET!


A k√∂sz√∂n√∂m sz√≥ elengedhetetlen alkot√≥eleme annak a receptnek, melybŇĎl az eg√©szs√©ged, a b√©ke √©s minden v√°gyad manifeszt√°ci√≥ja tevŇĎdik √∂ssze. Ha kimondod, ha r√°gondolsz, vagy ha le√≠rod ezt a sz√≥t, energiaszinted azonnal megemelkedik, √≠gy h√°t gyakorold ennek a kifejez√©s√©t a nap folyam√°n. Mondd ki ezt a sz√≥t csendben, fennhangon vagy ak√°r suttogva, aszerint, milyen identit√°ssal √©rzel r√°.
  Figyelj oda, milyen √©rz√©seket mozgat meg benned az, ha k√∂sz√∂netet mondasz, kezdve azzal az √©rz√©ssel, amikor a m√©ly h√°la  k√∂vetkezt√©ben mintha gomb√≥c lenne a torkodban, eg√©szen addig az √©rz√©sig, amelyet a t√∂bbiek mosolyg√≥s v√°laszai v√°ltanak ki belŇĎled. Mi, angyalok pedig mell√©kelj√ľk mennyei h√°l√°nkat az√©rt, hogy hajland√≥ vagy a mai napon ennek a kincsnek a h√≠rn√∂k√©v√© v√°lni: k√∂sz√∂net n√©ked.


Gondolat a mai napra!

  Nagyra √©rt√©kelem a r√°m hull√≥ √°ld√°sokat, √©s k√∂nnyed√©n kifejezem, milyen h√°l√°s vagyok az √©letem√©rt √©s az√©rt, hogy az vagyok aki. Mik√∂zben a nap folyam√°n k√∂sz√∂netet mondok, sz√≠vem felt√∂ltŇĎdik boldogs√°ggal.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések