ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√ļlius 5: TUDD, HOGY TE VAGY A SZERETET!

I

Isten a tiszta szeretet, √©s ez az egyetlen √©rz√©s, ami a mennyorsz√°gban l√©tezik. Miut√°n te Isten egyik gondolat√°nak eredm√©nye vagy, a lelked az isteni t√∂rŇĎd√©s √°ltal fogant √©s teremtetett.
  Fizikai √∂nval√≥d csak egy apr√≥ r√©sze annak, aki vagy. A lelked t√ļll√©p minden korl√°ton, amit a tested tartogathat a sz√°modra… √∂r√∂kk√©val√≥ kapcsolatban √°ll Istennel √©s ek√©ppen a szeretettel is. Eme forr√≥ √©rz√©s tenger√©ben √ļszol sz√ľntelen√ľl, olyan √©rz√©s ez, amit egyszerre adsz √©s kapsz.
  Ma l√©gy k√ľl√∂n√∂sk√©ppen √©ber val√≥di term√©szeteddel kapcsolatosan, fejezd ki istenadta ragaszkod√°sodat √∂nmagad √©s a t√∂bbiek fel√©. Tapasztald meg, mik√©nt seg√≠t ez abban, hogy eredetibbnek √©s k√©nyelmesebben √©rezd magad. Igaz√°n nagy szeretetben r√©szes√ľlsz minden egyes pillanatban. Ez vagy val√≥j√°ban.


Gondolat a mai napra:

  Most igaz√°n m√©ly szeretetben r√©szes√ľl√∂k. Isten √©s az angyalok maguk a sz√≠ntiszta szeretet, √©s √©n magam is az vagyok. Bennem minden szeretetre m√©lt√≥, √©s ebbŇĎl az √©rz√©sbŇĎl m√©g t√∂bbet hozok a F√∂ldre, egyszerŇĪen annak k√∂sz√∂nhetŇĎen, hogy √©lek. Ez az, aki vagyok, most √©s mind√∂r√∂kk√©.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések