😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșlius 5: TUDD, HOGY TE VAGY A SZERETET!

I

Isten a tiszta szeretet, Ă©s ez az egyetlen Ă©rzĂ©s, ami a mennyorszĂĄgban lĂ©tezik. MiutĂĄn te Isten egyik gondolatĂĄnak eredmĂ©nye vagy, a lelked az isteni törƑdĂ©s ĂĄltal fogant Ă©s teremtetett.
  Fizikai önvalĂłd csak egy aprĂł rĂ©sze annak, aki vagy. A lelked tĂșllĂ©p minden korlĂĄton, amit a tested tartogathat a szĂĄmodra… örökkĂ©valĂł kapcsolatban ĂĄll Istennel Ă©s ekĂ©ppen a szeretettel is. Eme forrĂł Ă©rzĂ©s tengerĂ©ben Ășszol szĂŒntelenĂŒl, olyan Ă©rzĂ©s ez, amit egyszerre adsz Ă©s kapsz.
  Ma lĂ©gy kĂŒlönöskĂ©ppen Ă©ber valĂłdi termĂ©szeteddel kapcsolatosan, fejezd ki istenadta ragaszkodĂĄsodat önmagad Ă©s a többiek felĂ©. Tapasztald meg, mikĂ©nt segĂ­t ez abban, hogy eredetibbnek Ă©s kĂ©nyelmesebben Ă©rezd magad. IgazĂĄn nagy szeretetben rĂ©szesĂŒlsz minden egyes pillanatban. Ez vagy valĂłjĂĄban.


Gondolat a mai napra:

  Most igazĂĄn mĂ©ly szeretetben rĂ©szesĂŒlök. Isten Ă©s az angyalok maguk a szĂ­ntiszta szeretet, Ă©s Ă©n magam is az vagyok. Bennem minden szeretetre mĂ©ltĂł, Ă©s ebbƑl az Ă©rzĂ©sbƑl mĂ©g többet hozok a Földre, egyszerƱen annak köszönhetƑen, hogy Ă©lek. Ez az, aki vagyok, most Ă©s mindörökkĂ©.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések