😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșlius 7: ÉLETMÓDOD LEGYEN EGÉSZSÉGESEBB!


Azon vĂĄgyad Ă©rdekĂ©ben, hogy javĂ­ts az Ă©leteden, vĂĄltoztatnod kell nĂ©hĂĄny dolgon. A folyamatos ellenĂĄllĂĄs, amit e folyamattal szemben Ă©rzel, minden emberi lĂ©nyben feltalĂĄlhatĂł Ƒsi minta; azonban van egy “mĂĄsik oldalad” is, amely lelkesen ĂĄll az ĂșjrakezdĂ©s lehetƑsĂ©ge elĂ©. Tudod, hogy a huzavona Ă©rzĂ©se teljesen termĂ©szetes.
  Mi, angyalok, melletted ĂĄllunk minden beĂŒtemezett vĂĄltoztatĂĄsod sorĂĄn, egyĂŒtt sĂ©tĂĄlunk ĂĄt veled minden Ășj kapun. BeszĂ©lj hozzĂĄnk folyamatosan, hiszen segĂ­thetĂŒnk összeszedned az Ă©leted megvĂĄltoztatĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©ges kellƑ motivĂĄciĂłt, bĂĄtorsĂĄgot Ă©s energiĂĄt. KĂ©pesek vagyunk tovĂĄbbĂĄ megadni a szĂŒksĂ©ges anyagi tĂĄmogatĂĄst, Ă©s segĂ­tĂŒnk, hogy a legjobb döntĂ©seket hozd meg.


Gondolat a mai napra: 

  Nyitottan ĂĄllok az egĂ©szsĂ©gemet Ă©rintƑ vĂĄltoztatĂĄsok meghozatalĂĄhoz. Amellett döntök, hogy tökĂ©letes gondjĂĄt fogom viselni önmagamnak, Ă©s az Ă©letem feletti döntĂ©sekkel kapcsolatosan követni fogom belsƑm ĂștmutatĂĄsait. Az angyalok teljes mĂ©rtĂ©kben tĂĄmogatnak engem, miközben hozzĂĄigazodom az emelkedettebb becsĂŒletessĂ©ghez.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések