ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√ļlius 7: √ČLETM√ďDOD LEGYEN EG√ČSZS√ČGESEBB!


Azon v√°gyad √©rdek√©ben, hogy jav√≠ts az √©leteden, v√°ltoztatnod kell n√©h√°ny dolgon. A folyamatos ellen√°ll√°s, amit e folyamattal szemben √©rzel, minden emberi l√©nyben feltal√°lhat√≥ ŇĎsi minta; azonban van egy “m√°sik oldalad” is, amely lelkesen √°ll az √ļjrakezd√©s lehetŇĎs√©ge el√©. Tudod, hogy a huzavona √©rz√©se teljesen term√©szetes.
  Mi, angyalok, melletted √°llunk minden be√ľtemezett v√°ltoztat√°sod sor√°n, egy√ľtt s√©t√°lunk √°t veled minden √ļj kapun. Besz√©lj hozz√°nk folyamatosan, hiszen seg√≠thet√ľnk √∂sszeszedned az √©leted megv√°ltoztat√°s√°hoz sz√ľks√©ges kellŇĎ motiv√°ci√≥t, b√°tors√°got √©s energi√°t. K√©pesek vagyunk tov√°bb√° megadni a sz√ľks√©ges anyagi t√°mogat√°st, √©s seg√≠t√ľnk, hogy a legjobb d√∂nt√©seket hozd meg.


Gondolat a mai napra: 

  Nyitottan √°llok az eg√©szs√©gemet √©rintŇĎ v√°ltoztat√°sok meghozatal√°hoz. Amellett d√∂nt√∂k, hogy t√∂k√©letes gondj√°t fogom viselni √∂nmagamnak, √©s az √©letem feletti d√∂nt√©sekkel kapcsolatosan k√∂vetni fogom belsŇĎm √ļtmutat√°sait. Az angyalok teljes m√©rt√©kben t√°mogatnak engem, mik√∂zben hozz√°igazodom az emelkedettebb becs√ľletess√©ghez.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések