4 módszer, amellyel könnyebben kérheted és megértheted az Univerzum útmutatásait!


Az élet telis-tele van becsapós választásokkal és trükkös szituációkkal, melyeket eléggé nehézkes jól átvészelni, vagy megoldani. Jöhetnek olyan komplikált dolgok, amikre még a Google sem fogja tudni a helyes megoldást, nemhogy mi magunk!

Az univerzum nem állít olyan problémád az utadba, amit ne tudnál megoldani. Mindenki saját képességeihez mérten kapja a rá szabott feladatokat, ezért ne kezdjünk el pánikolni, ha egyből nem látjuk az út végét. De ha elég figyelmesen, nyitott szemmel és elmével járunk-kelünk a világban, akkor sokszor a megoldás ott hever a szemünk előtt, csak nem vesszük észre. Folyamatosan kapunk útbaigazító jeleket, csak fel kell ismernünk őket.

Ha készen állsz arra, hogy az univerzum segítsen neked, akkor próbáld ki a következő technikákat:


1. Teremts saját jelt magadnak

Ha nehéz döntés, vagy választás előtt állsz, és az univerzumtól várod a segítséget, akkor kreálj magadnak, egy saját jel, hogy az univerzum tudja, hogy pontosan milyen jel után is kutatsz. Mindenkinek más a kapcsolata az univerzummal, ezért ne ijedj meg, ha elsőre nem jön össze a jel választás. Például ha új házat szeretnél venni, de nem tudod, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb, akkor kérd az univerzumot, hogy a megfelelő ház előtt röpüljön el egy vörös madár, vagy valamilyen típusú virág nőjön a ház kertjében.


2. Vesd papírra terveid

Írj egy levelet az univerzumnak, amelyben a segítségét kéred. Akár új munkahely választás előtt állsz, akár egy új párkapcsolatba szeretnél belevágni, szükséged lehet némi útmutatásra, hogy a jó úton kezdj el járni, ezért írd le mit és hogyan szeretnél, és kérd, majd köszönd meg a fentiek segítségét.


3. A jelenben keresgélj!

Úgy nem tudod felfedezni az univerzum üzenetét, ha állandóan a telefonodon lógsz, vagy a múltbéli történéseken aggódsz. Élj a jelenben, mert akármelyik pillanatban megkaphatod az univerzum várva várt segítségét.


4. Összpontosíts!

Ne hagyd, hogy az első kis nehézség útját állja a terveiden. Fókuszálj arra, amit el akarsz érni, mert univerzum segítségével előbb-utóbb sikerülni fog! Ha új állás után keresgélsz, és az egyik helyen visszadobják az önéletrajzodat ne csüggedj, mert ez is egy jel lehet, hogy nem ez a neked való munka és biztos, hogy később egy sokkal jobb helyre fogsz kerülni, csak bízz és összpontosíts!


Tehát, ha ezeket megpróbáljuk a mindennapjainkban is gyakorlatba ültetni, akkor sokkal könnyebben tájékozódhatunk az univerzum jelei közt, és képesek leszünk meghozni a számunkra legmegfelelőbb döntést – csupán türelem, hit és kitartás kérdése!





Megjegyzések