A bölcsesség-forrás csatornájává vált ember, a mester jellemzői


Aki a Fény Törvényeinek tudója, az rendelkezik valamennyi dimenzió rezgésoktávjainak ismeretével (én egyedül az ilyen lényt tartom megvilágosodottnak). 1-12. dimenziót átható tudatosság, ez a valódi mester jellemzője. Minden szinten tárolódik az univerzum valamennyi információja (nemcsak a fénytesteinkben, hanem fizikai testünk valamennyi merevlemezén; szerv, szövet, sejt stb.). Az előhíváshoz ismerni kell a fény-kódokat (ezek ismeretében lehet tisztánlátni az adott dimenzióban; minden más csak maya, látszat). A tudás ezen a szinten=bölcsesség (és ezen az univerzális bölcsességet értem, ami minden időn, téren és dimenzión kívül létezik; a Fény törvényeinek tudásán és alkalmazásán alapul). A szolgálat a szeretet öntőformája. Szolgálni, szolgálni szolgálni. Aki nem ezt teszi, annak hiába fontos a szeretet, a bölcsesség (csak ideig-óráig mondhatja magáénak). Isten szolgálata a legfontosabb. (ez egyben minden teremtett lény szolgálatát jelenti).
A mesterek emlékezete – az akasa angyali portáljairól szerzett információ – az isteni gondolat gyűjtőmedre. Minden – égből kapott – lejegyzett adat, történés, fikció, jel, dolog egy-egy kapuja a szellemnek. Valahol valamilyen formában mind testvérek.
A reintegráció útja az emlékezésen /hagyományon/ keresztül vezet. Ez az Út, az egyetlen Ariadne-fonal, az aurea catena /aranylánc/, amely végigér az embereken, bolygókon, kerubokon, szeráfokon, angyalokon át Istenig. Minden Szellem Útja. Egyetlen élet alatt végigjárni lehetetlen. Cél a keresés, az úton járás, majd az úttá levés.
Csak Megszentelt Templomban – a megtisztulás, átlényegülés, megvilágosodás és egyesülés fokozatain átizzadt-átizzott fénytestek oltárán – nyilvánul meg a nagy ősök mesteri láncon keresztül elérhető isteni bölcsessége.
Az égből aláhullott emlékezet útjává, a bölcsesség-forrás csatornájává vált ember ismerheti meg az angyalok titkát, mert életének Szent Földjére telepítik a Tudás Fáját a kerubok. 
A kiapadhatatlan kegyelem-forrásból áradó szeretet hassa át lelketeket! Legyen ma is részetek a létezés csodájának feltárásában és megélésében! 

Írta: Késmárki László

Forrás: Késmárki László: Angyali imák és kéztartások Ankh Kiadó 2015.




Megjegyzések